BMW M Performance: нови аксесоари all’ Essen Motor Show 2016

Съдържание:

BMW M Performance: нови аксесоари all’ Essen Motor Show 2016
BMW M Performance: нови аксесоари all’ Essen Motor Show 2016
Anonim
Части BMW M Performance - BMW M4

BMW M Performance: нови аксесоари на Essen Motor Show 2016, които подчертават динамичния и спортен външен вид на седаните в Мюнхен

BMW M Performance: нови аксесоари на Essen Motor Show 2016, които подчертават динамичния и спортен външен вид на седаните в Мюнхен. Също така тази година организаторите на най-голямото и важно автомобилно изложение в Европа за тунинг, двигатели и серийни автомобили, адаптирани за състезания (от 26 ноември до 4 декември 2016 г.) очакват повече от 300 000 посетители в изложбените зали в Grugapark di Essen.

Не само новото BMW M240i Кабриолет ще отпразнува дебюта си на щанда на BMW в зала 3, но и широката публика ще има представа за широката гама от продукти, предлагани от линията BMW M Performance Parts. Общо осем изложбени автомобила, включително BMW M2 Safety Car, ще бъдат изложени на публиката. Тези, които желаят, могат да демонстрират таланта си в „M4 DTM Driving Simulator“, следвайки стъпките на Марко Витман, наскоро коронования шампион на DTM.

Лизинг? Аксесоарите за BMW M Performance Parts също се вземат предвид

Ново предложение за лизинг от BMW Financial Services допринася за нарастващата популярност на BMW M Performance Parts. Предлагане на възможност за включване на определени аксесоари за BMW M Performance Parts в договора за остатъчна стойност за автомобила като цяло. Офертата включва, наред с други неща, BMW M алуминиеви джанти, всички изпускателни системи и BMW M Performance Power Kit и Sound, двоен преден бъбрек в черно или странични прагове.

Карбоново задно крило и ново окачване с койловър за BMW M3 и BMW M4

От лятото на следващата година ще бъде възможно да се монтира карбоново задно крило на BMW M3 и BMW M4. Този компонент е изработен изцяло от карбон (крило, странични части и скоби), като спортните анкерни скоби са украсени в характерните BMW M цветове с Motorsport ивици в синьо, червено и лилаво.

В сила незабавно, регулируемо BMW M спортно окачване ще бъде налично за допълнително подобряване на динамиката на шофиране на BMW M3 и BMW M4. Водачът е в състояние безкрайно да регулира автомобила между пет и 20 милиметра чрез пружинната плоча на предните и задните амортисьори, за да получи идеалната настройка за различните условия на пътя и пистата. Пружините BMW M Performance ще бъдат идеално разпознаваеми отвън, благодарение на червения си цвят.

Не само екстериор: други аксесоари за BMW M Performance Parts

Нови интериорни аксесоари, налични за BMW M240i, включително волан от Alcantara с карбонова облицовка и състезателен дисплей, скоростен лост и карбонова дръжка на ръчната спирачка с маншони от Alcantara, както и вътрешните корнизи от същия материал. Динамичният външен вид на BMW M240i Кабриолет се подчертава, наред с други неща, от 19-инчовите BMW M Performance джанти, двойни спици Style 405 в двуцветен цвят и матов черен заден дифузьор с новоразработената изпускателна система, включително която изпъкват покритията на въглеродните терминали.

Пример за крайност е предният капак на двигателя BMW M Performance Carbon за BMW M3 и BMW M4. Този компонент, който е ръчно изработен от Carbon Fiber Reinforce Pklastica, осигурява завладяващ състезателен вид, когато предният капак е отворен.

BMW Club Sport Части BMW M Performance - BMW M4 Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема