BMW M4: минерално сив металик и джанти HRE P43SC

Съдържание:

BMW M4: минерално сив металик и джанти HRE P43SC
BMW M4: минерално сив металик и джанти HRE P43SC
Anonim
BMW M4 на джанти HRE

BMW M4: в цвят Mineral Grey Metallic и оборудван с джанти HRE P43SC. Печеливша комбинация за този спортен автомобил с 430 к.с. и максимална скорост над 300 км/ч

BMW M4: в цвят Mineral Grey Metallic и оборудван с джанти HRE P43SC. Печеливша комбинация за този спортен автомобил с 430 к.с. и максимална скорост над 300 км/ч. Изчистено представяйки подобрените външни линии на BMW M4, това е избор на външен цвят за много собственици, поръчващи високопроизводителното купе от баварския автомобилен производител.Собственикът на това конкретно превозно средство реши да го направи много по-добро, като избра следпродажбено оборудване.

Въпросната кола е направена от тунера от Флорида, Wheels Boutique. Те са работили заедно със своя клиент, за да намерят оптимален дизайн на колела и относителни размери, заедно с персонализираното покритие за този комплект колела. Изборът приключи с HRE Wheels P43SC.

Колелото HRE P43SC

Тези джанти са едни от най-леките джанти, предлагани на пазара днес, като същевременно позволяват идеално прилягане и наистина правят страхотно впечатление на своите клиенти. Настройката, наблюдавана на това BMW M4, се предлага в размери 20 ″ × 9,5 ″ и 20 ″ × 10, 5” - съответно за предната и задната част. Този клиент избра лъскаво черно покритие, заедно с марка BMW OEM за финален щрих.

Очевидно облицовките са получили комплект гуми Michelin Pilot Super Sport, размер 265/30 ZR20 отпред и 295/30 ZR20 отзад.

Някои пуристи твърдят, че резервните конфигурации възпрепятстват работата на тези автомобили. Но дори колелата да са в центъра на вниманието, BMW M4 винаги се задвижва от 3,0-литров двигател с BMW TwinPower Turbo технология, способен да достави 431 конски сили и 550 Nm въртящ момент от 1850 об./мин. Достатъчно, за да ускори BMW M4 от 0-100 км/ч само за 4,1 секунди. В 99% от времето за шофиране в реалния свят не виждаме много водачи да забелязват разлика.

Образ
BMW M4 на джанти HRE

Популярна тема