BMW Серия 7: Обявен за професионален шофьор на годината

Съдържание:

BMW Серия 7: Обявен за професионален шофьор на годината
BMW Серия 7: Обявен за професионален шофьор на годината
Anonim
bmw 7 серия g11

BMW Серия 7: Обявен за професионален шофьор на годината. Още една награда за много популярния мюнхенски флагман. Печелившият модел е BMW 730Ld G12

BMW Серия 7: Обявен за професионален шофьор на годината. Още една награда за много популярния мюнхенски флагман. Печелившият модел е BMW 730Ld G12. Сегашното поколение на BMW Серия 7 стартира с "гръм" и спечели много пари. Няколко седмици след лансирането си той вече спечели няколко награди, включително титлата Световен луксозен автомобил.Днес бележи още една победа. BMW 730d беше коронован за Кола на годината на наградите Professional Driver Car of the Year Awards 2016, притежавайки и титлата Автомобил на годината с шофьор.

BMW Серия 7 е възхваляван за своята "несравнима комбинация от комфорт, удовлетворение от водача и важни динамични характеристики", което го прави идеалната машина за шофьор както за водача, така и за пътника. Неговото качество и подобрен разход на гориво, управлявани от отличен шофьор, му позволиха да вземе титлата.

Изявления от големи играчи

Марк Бурса, редактор на списание Professional Driver, каза:

„Новото BMW 730Ld записа един от най-високите средни резултати за всяка кола, която някога сме виждали в историята на наградите „Автомобил на годината за професионален шофьор“за 2016 г. на упражнения и някои уникални характеристики за модела, всички комбинирайте, за да получите изключителна кола."

Ричард Хъдсън, директор продажби за BMW Великобритания, каза:

„Да донеса тази престижна награда у дома е истинска чест. BMW Серия 7 става все по-силна от лансирането си през 2015 г. и се надяваме това да продължи и в бъдеще."

Журито

Автомобилът на годината за професионален шофьор се избира измежду седем победители в категорията и наградите се обявяват на вечерята за наградите за професионални шофьори през ноември. Всяко превозно средство в краткия списък е преминало строги тестове от повече от 80 съдии, съставени от ръководители на шофьори и частни компании за отдаване под наем, опитни шофьори, както и автомобилни редактори и журналисти.

Популярна тема