BMW iPerformance: новото лице на BMW

Съдържание:

BMW iPerformance: новото лице на BMW
BMW iPerformance: новото лице на BMW
Anonim
BMW iPerformance - BMW 740e xDrive iPerformance

BMW iPerformance: новото лице на BMW. С увеличаването на хибридното предложение на баварския производител се увеличава и възможността да намерите BMW, което отговаря на вашите нужди

BMW iPerformance: новото лице на BMW. С увеличаването на хибридното предложение на баварския производител се увеличава и възможността да намерите BMW, което отговаря на вашите нужди. Не е тайна, че хибридните или електрически автомобили са бъдещето. Точно както "динозавърското" гориво умира, електроните ще го поемат и това ще бъде неизбежна промяна.Тази промяна може да промени и начина, по който гледаме на BMW.

BMW от миналото винаги са били фокусирани върху шофирането, с ориентирани към водача кокпити, кормилно управление и окачване, възможно най-комуникативни и спортни, накратко, BMW винаги са били колите за хората, които обичат да шофират. Но сега, когато автомобилите стават все по-свързани, електрифицирани и сложни, BMW започва да възприема автомобила като свързан блок от технологии, който може да предложи безброй услуги на своите пътници.

Първо BMW i, сега BMW iPerformance

Всеки модел на BMW ще има свой собствен plug-in хибриден вариант много скоро и е очевидно, че баварците са начело в извършването на това преминаване от производителност към технология. И докато двата свята не е задължително да се изключват взаимно, с коли като BMW i8 ни показват, че електрическите автомобили също могат да бъдат забавни, образът, който излъчват, е този на технология и пестеливост.Не изпълнение.

Телевизионните реклами също отразяват новата технология BMW iPerformance. Независимо дали става дума за BMW 330e или BMW 740e xDrive, или BMW i3, или дори някаква технология за автономно шофиране. Кога за последно видяхте реклама за автомобил BMW M?

И така, изглежда има културна промяна, която се случва в BMW. Сега, разбира се, марката все още знае как да прави автомобили с подходящи характеристики на шофиране - BMW M2 и BMW M4 GTS са доказателство за това. Но изглежда, че хибридният сектор и технологии ще бъдат бъдещият лайтмотив на модерната марка BMW. Готови ли сте да имате и това лице на BMW?

Популярна тема