BMW Italia и Teatro alla Scala в Милано: печеливша комбинация

Съдържание:

BMW Italia и Teatro alla Scala в Милано: печеливша комбинация
BMW Italia и Teatro alla Scala в Милано: печеливша комбинация
Anonim
Александър Перейра, директор на Teatro alla Scala и Серджо Солеро, президент и главен изпълнителен директор на BMW Italia S.p.A

BMW Italia разшири партньорството си с Teatro alla Scala през 2016 г., като стана негов поддържащ основател. Партньорство, което има своите корени през 2002 г

BMW Italia разшири партньорството си с Teatro alla Scala през 2016 г., като стана негов поддържащ основател. BMW Italia е партньор на Teatro alla Scala от 2002 г. като "Официален доставчик" и от 2005 г. като "Официален партньор на встъпителната вечер".

Много инициативи бяха проведени заедно през годините, например за пускането на нови продукти, като последните три поколения на BMW Серия 7, BMW i3 и BMW i8, първият супер спортен щепсел -в хибриден автомобил на BMW Group. Тази година новото BMW 740e iPerformance, луксозният plug-in хибриден флагман на BMW Group, ще придружава Вечерта на откриването на артистичния сезон 2016/2017, в която операта на Джакомо Пучини Мадам Бътерфлай ще бъде поставена за първи път на сезона от Маестро Рикардо Шайи.

“Повече от 50 години BMW Group е активна в света на културата с инициативи, които правят нашата компания уникална в автомобилния пейзаж и извън него. Да станем подкрепящи основатели в годината на 100-годишнината на групата и 50-годишнината в Италия ни се стори естествено преминаване и осезаем знак за нашия културен и социален ангажимент в Италия, точно както изглеждаше естествено за нас да продължим ангажимента си с Театъра като " Официален доставчик”и„Официален партньор на встъпителната вечер”.В допълнение към това ползотворно партньорство, от 2014 г., подкрепата за инициативата „Големите работи за малките“, която наскоро беше подновена за новия сезон също благодарение на големия успех, постигнат миналата година с над 30 000 допускания“.

Серджо Солеро, президент и главен изпълнителен директор на BMW Italia S.p.A.

Главен партньор на BMW на инициативата "Големи работи за малки"

BMW подкрепя инициативата „Големи творби за деца“, замислена и организирана от Teatro alla Scala, за да доближи децата до операта чрез истории, подбрани и разработени специално за по-младата и по-любопитна публика. Това са редукции и реинтерпретации на произведения, за да очароват свят, който все още не е близо до операта. Новият цикъл е насочен към деца както в „свободна“форма на обучение с членове на семейството, така и в „организирана форма“на обучение в началните и средните училища. Проектът Big Works for Small добавя още една част от десетгодишната традиция на BMW за уникални културни инициативи по целия свят.

Тази инициатива е част от проектите, замислени от BMW Group за деца, като Junior Campus, научен проект за пътно образование и насочен към началните училища, който в Италия се оформя в BMW Family & Kids Tour, пътуващо роудшоу, включващо деца на възраст между 2 и 14 години и техните семейства в представителствата на BMW с цел повишаване на осведомеността относно безопасността на пътя.

Популярна тема