BMW Серия 5: Сега с BMW M Performance Parts Accessories

Съдържание:

BMW Серия 5: Сега с BMW M Performance Parts Accessories
BMW Серия 5: Сега с BMW M Performance Parts Accessories
Anonim
BMW Серия 5 G30 - BMW 540i xDrive M Performance Parts

BMW Серия 5: Предлага се с аксесоари за BMW M Performance части. Не само естетика, но и Powerkit за мюнхенския седан

BMW Серия 5: Предлага се с аксесоари за BMW M Performance части. Не само естетика, но и Powerkit за мюнхенския седан. Наскоро представеното ново BMW Серия 5 е готово да се облече като "лошо", без да има огромен 4,4-литров V8 под капака. Ако BMW M550i xDrive представлява сегашната водеща част на модела, естетически BMW 540i M Performance Parts, BMW 530i M Performance Parts и BMW 530d M Performance Parts няма да бъдат надминати.

BMW 540i M Performance и BMW 540i xDrive M Performance

За моделите BMW 540i и BMW 540i xDrive пакетът BMW M Performance ще се предлага директно от пускането на пазара на новото BMW Серия 5 Седан, комплект за мощност и звук, който увеличава мощността на 6- цилиндров двигател в 3,0-литрова линия от 25 kW / 34 к.с., като по този начин достига мощност от 265 kW / 360 к.с. Максималният въртящ момент има плюс от 50 Nm, достигайки 500 Nm.Това увеличение на производителността увеличава реакцията, реактивността и капацитета на сцепление, без по никакъв начин да засяга разхода на гориво и емисиите според цикъла на ЕС. Тази допълнителна мощност е съчетана със специфична изпускателна система, която осигурява изненадващо спортен звук. За BMW M Performance изпускателната система се предлагат хромирани или въглеродни влакна

Освен това има изпускателна система BMW M Performance като отделна опция за преоборудване за моделите BMW 540i, BMW 540i xDrive, BMW 530i и BMW 530i xDrive.В допълнение към акцента върху акустиката на двигателя, неръждаемата стомана със спортен шумозаглушител също така добавя забележим визуален акцент към задната част на автомобила, където е комбиниран с кръгли или трапецовидни накрайници от хром или въглеродни влакна, в зависимост от типа двигател.

BMW 530d M Performance и BMW 530d xDrive M Performance

От лятото на 2017 г. ще се предлага BMW M Performance Power Kit за моделите BMW 530d и BMW 530d xDrive. Това увеличава мощността на 6-цилиндровия редови дизелов двигател с цели 20 kW / 27 к.с. до 215 kW / 292 к.с., а максималният въртящ момент вече достига 650 Nm (+30 Nm). При тези модели тягата от покой също е оптимизирана, както и способността за ускорение и еластичност при запазване на същия разход и емисии според цикъла на ЕС.

Нова спирачна система

Не само увеличаването на мощността, но и новото оптимизирано спиране е важно, за да можете безопасно да се справяте с неравностите на пътя.Спортната спирачна система BMW M Performance предлага особено високо ниво на термична устойчивост, като по този начин осигурява постоянен ефект на забавяне дори при силно динамични ситуации на пътя. Нови перфорирани самовентилиращи се дискове, с 4-бутални апарати, вградени във фиксиран алуминиев апарат на предната ос и едно бутало върху плаващ апарат на задната ос. Техният уникален външен вид се вижда благодарение на покритието в червен нюанс.

Нови алуминиеви джанти, специфични за BMW Серия 5 G30 BMW M Performance

В допълнение към това, продуктовата гама в сектора на окачването включва 20-инчови алуминиеви джанти BMW M Performance в две стилистични нива с разделени спици. Колелата с оптимизирано тегло, изработени с технологията Flow Forged, се предлагат изцяло в Orbit Grey или двуцветно покритие. Особено забележима характеристика тук е комбинацията от фрезовани елементи и полирания ръб на джантата.Двуцветните джанти преминават отделен процес на машинна обработка, след като са завършени в матово черно, което означава, че алуминиевата повърхност отново става видима. Алуминиевите джанти BMW M Performance са комбинирани със смесени гуми с размери 245/35 R20 на предната ос и 275/30 R20 на задната ос.

BMW Серия 5 G30 - BMW 540i xDrive M Performance Parts Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема