Rolls Royce Ghost печели наградата за НАЙ-ДОБРИЯ ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ на Auto Zeitung

Съдържание:

Rolls Royce Ghost печели наградата за НАЙ-ДОБРИЯ ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ на Auto Zeitung
Rolls Royce Ghost печели наградата за НАЙ-ДОБРИЯ ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ на Auto Zeitung
Anonim
Rolls-Royce-Ghost-Auto-Zeitung-Best-Luxury-Cars

Rolls Royce Ghost печели наградата на Auto Zeitung за НАЙ-ДОБРИЯ ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ 2016, за своя пример за стил и лукс, запазени за млада и динамична публика

Rolls Royce Ghost беше възхвален от немското автомобилно списание Auto Zeitung като най-добрият луксозен автомобил в света. Този успех потвърждава позицията на Rolls-Royce като водещ производител на луксозни автомобили и демонстрира колко здраво е установена марката в Германия. Rolls Royce Ghost е на първо място в категорията „НАЙ-ДОБРИЯТ ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ“.

„Rolls-Royce Motor Cars е най-известната луксозна марка в света. Радваме се, че тази позиция беше допълнително потвърдена от читателите на Auto Zeitung. Изключителната позиция на Rolls-Royce като синоним на върховния лукс се основава на дълбокото ни разбиране на нуждите и очакванията на особено взискателната клиентела. Ето защо нашите ръчно изработени машини са израз на нечий начин на живот и личен успех."

Торстен Мюлер-Ötvös, управляващ директор, Rolls-Royce Motor Cars.

През 2016 г. близо 60 000 читатели и потребители на Auto Zeitung имаха възможността да гласуват за общо 24 категории превозни средства.

Rolls Royce Ghost е визия за простота, с която марката Rolls-Royce съчетава основните ценности на марката Rolls-Royce, която създава лукс без усилие, но също така се откроява за ново поколение на повече клиенти млади и съвременни модели Rolls-Royce.

Популярна тема