BMW M4 GTS: край на производството с произведени 803 бройки

Съдържание:

BMW M4 GTS: край на производството с произведени 803 бройки
BMW M4 GTS: край на производството с произведени 803 бройки
Anonim
BMW M4 GTS

BMW M4 GTS: край на производството с произведени 803 бройки. Трябваше да са само 700, но останалите 103 бяха подарък за добре дошли за бъдещи собственици

BMW M4 GTS: край на производството с произведени 803 бройки. Трябваше да са само 700, но останалите 103 бяха подарък за добре дошли за бъдещите собственици.

Най-здравото, най-бързото и най-спортното BMW - в момента - приключи производството си. Въпреки първоначалната си прогноза за само 700 бройки по целия свят, BMW M4 GTS успя да „избяга“дори от ограниченията, наложени от маркетинга.Още през април тази година BMW обяви, че ще произведе не повече от 700 бройки от BMW M4 GTS - най-добрият автомобил с висока производителност. Всъщност моделът беше описан като „Специална лимитирана серия от 700 бройки за отбелязване на 30-ата годишнина на BMW M3.“

Но крайният брой е 803 единици по целия свят. Много малък и ограничен брой за света на автомобилите. Основно число, което вероятно ще успее да запази пазарната си стойност висока. Може също да се превърне в колекционерски артикул.

Първоначалният план на BMW беше да разпространи 300 единици в САЩ, 80 в Германия, 50 в Канада, 15 в Китай и 30 в Обединеното кралство и Япония. Това, което знаем е, че това подразделение не е поддържано.

Това, което е ясно обаче е, че най-новото BMW M4 GTS се насочва към Съединените щати. Произведено на 28 ноември и е боядисано в сапфирено черно.

Ето пълната статия за представяне на BMW M4 GTS

BMW M4 GTS за BMW M GmbH представлява нова и уникална технологична платформа, която драстично увеличава още повече потенциала на BMW M4 Купе.

Обвит в силен моторен спортен външен вид и пълен с най-новата технология за производителност и управление, BMW M4 GTS ясно се фокусира върху шофирането. Неговото време от 7:28 минути за пълната обиколка на легендарния Nürburgring-Nordschleife.

Увеличаване на мощността благодарение на иновативната техника за впръскване на вода

Двигателят е сърцето на всеки модел BMW M.

Класическият 3000 cc редови шест цилиндъра на BMW M3 / M4 е монтиран в BMW M4 GTS, допълнен от иновативната техника на водно впръскване, която значително увеличава мощността му.

Благодарение на тази система, мощността на двигателя достига впечатляващите 368 kW / 500 к.с., докато максималният въртящ момент достига 600 Nm.Числата са много различни от оригиналната база, която осигурява 317 kW / 431 к.с. и 550 Nm въртящ момент. Стойности, които се връщат, ако системата за впръскване на вода не работи.BMW M4 GTS достига 100 км/ч при ускорение от място само след 3,8 секунди и достига максимална скорост от 305 км/ч (ограничена).

BMW M4 GTS беше оценен на $133 205 в САЩ.

Популярна тема