BMW M3: Pronto Corsa за този екземпляр

Съдържание:

BMW M3: Pronto Corsa за този екземпляр
BMW M3: Pronto Corsa за този екземпляр
Anonim
BMW M3 Race Themed - BMW M3 F80
BMW M3 Race Themed - BMW M3 F80

BMW M3: ливрея на Pronto Corsa и правилните аеродинамични издатини за този екземпляр, ви катапултират директно на пистата, за да отбележите времето

BMW M3: ливрея на Pronto Corsa и правилните аеродинамични издатини за този екземпляр, ви катапултират директно на пистата, за да отбележите времето!

В списъка с препарати, както от компании, така и от физически лица, които видяхме напоследък, това може да е най-изненадващо. BMW M3 F80 Pronto Corsa се произвежда от HRE Wheels. Той включва ливрея, вдъхновена от LeMans, и други детайли, вдъхновени от състезания за издръжливост, включително набор от колела HRE Classic, някои части от въглеродни влакна и зашеметяваща ливрея.

Това е нещо, което децата, израснали през 80-те години, биха направили. Просто казано, персонализирането – очевидно – не е за всеки, но по някакъв начин пълният пакет предизвиква усмивка на лицето ви.

Първото нещо, което хваща окото, очевидно е екстериорът на Pronto Corsa. Докато много хора биха се подиграли при самата мисъл за подобен избор, това BMW M3 наистина се оставя да бъде наблюдавано. Добавяме жълтия нюанс на фаровете - нещо, което много напомня на 24-часовите състезания за издръжливост - и всичко изглежда много впечатляващо. BMW M3 се предлага и със състезателен преден сплитер, специфични странични прагове, заден дифузьор и заден спойлер със състезателен капак. Всички тези части са изработени от въглеродни влакна.

Дори "обувките" се състезават

Добавянето на джантите HRE Classic 300 - облицовани с гуми Michelin Pilot Super Sport - е перфектен завършек, тъй като ни довежда до дизайн на колела, познат от състезанията през 90-те години, заедно с точкова светлина, силна и красив. Комбинацията от бронзови центрове на колелата и полирани ръбове пасват перфектно на автомобила. Зад колелата ще забележите комплект BBK (Big Brake kit), който осигурява отлична спирачна ефективност. Автомобилът заема още по-агресивна позиция, благодарение на отношението, което снишава BMW M3.

Състезателни стикери на предното стъкло, задния прозорец и няколко други детайла допълват състезателната опаковка. Със сигурност не е кола за всеки, но ни харесва. Всички части се свързват заедно, носейки както естетическия аспект, вдъхновен от състезанието, така и частите, извлечени от света на състезанията. Това е така, защото в допълнение към естетиката има и функция, благодарение на оптимизирано аеродинамично натоварване, което прави BMW M3 по-бързо и по-забавно за шофиране като цяло.

BMW M3 състезателна тема - BMW M3 F80
BMW M3 състезателна тема - BMW M3 F80
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: