BMW Self-Driver Vehicles: първите тестове от края на 2017 г

Съдържание:

BMW Self-Driver Vehicles: първите тестове от края на 2017 г
BMW Self-Driver Vehicles: първите тестове от края на 2017 г
Anonim
BMW Vision NEXT 100 Years Concept

BMW Self-Driving Vehicles: първите тестове на самоуправляващи се превозни средства ще започнат в края на 2017 г. Конкурентите ще бъдат Uber и Lyft

BMW Self-Driving Vehicles: първите тестове на самоуправляващи се превозни средства ще започнат в края на 2017 г. Конкурентите ще бъдат Uber и Lyft. В изявление днес BMW каза, че ще започне да тества самоуправляващи се превозни средства в Мюнхен през следващата година, което се опитва да бъде в крак с компании като Uber и Lyft.

„Uber и Lyft не управляват собствени автомобилни паркове. Притежаването на автопарк означава, че можете да правите оферти, които Lyft и други не са в състояние да предоставят. Например чрез предоставяне на споделяне на автомобили за конкретна общност на изключителна основа."

Харалд Крюгер Главен изпълнителен директор на BMW

BMW ще има приблизително 40 превозни средства с функции за автономно управление в центъра на Мюнхен и след това ще разшири проекта в други градове.

"Зад волана на всяка кола има опитен тестов шофьор."

Клаус Бютнер, вицепрезидент на BMW, отговарящ за проекта BMW Самоуправляващи се превозни средства.

Много производители на автомобили се стремят да пуснат своите самоуправляващи се превозни средства като част от услугите за споделяне на автомобили през следващите години, с убеждението, че самоуправляващите се, потребителски автомобили все още няма да са на света. Създаването на самоуправляващи се превозни средства и свързаните с тях услуги е възможност да се предложат на производителите на автомобили нови потоци от приходи, както чрез продажби на автомобили, така и като партньорства с доставчици на услуги, където приходите могат да се споделят.

BMW планира да използва не само експертния си опит в луксозните превозни средства, но и способността си да произвежда, притежава и управлява такива премиум автомобилни паркове.

Популярна тема