Alfa Romeo Giulia Veloce: в САЩ срещу BMW 340i

Съдържание:

Alfa Romeo Giulia Veloce: в САЩ срещу BMW 340i
Alfa Romeo Giulia Veloce: в САЩ срещу BMW 340i
Anonim
Alfa Romeo Giulia Veloce EU Spec

Alfa Romeo Giulia Veloce: в САЩ срещу BMW 340i, Mercedes-Benz C400 и Audi S4. Неговото оръжие? 2,0-литров турбокомпресор 350PS

Alfa Romeo Giulia Veloce: в САЩ срещу BMW 340i, Mercedes-Benz C400 и Audi S4. Неговото оръжие? 2,0-литров турбо с 350 к.с. Ако сте проследили завръщането на Alfa Romeo на традиционните пазари в Северна Америка, ще знаете, че следващият спортен седан Giulia ще се предлага в две версии: "базова", която ще има 2,0-литров 4-цилиндров турбо с мощност 280 к.с. известната Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, която има 510hp twin-turbo 2.9-литров V6.

Това ви позволява директно да се сблъскате с BMW 330i и BMW M3, но това оставя сравнението с BMW 340i безплатно. Поне засега, тъй като Alfa Romeo е на път да пусне новата Alfa Romeo Giulia Veloce с 2,0-литров турбо 350 к.с.

Сега Alfa вече предлага Giulia Veloce на европейските пазари, но това е само конфигурация и спецификация на оборудването - което добавя задвижване на всички колела и няколко други бита - но включва същия базов двигател. Alfa отказа да коментира доклада за Road & Track, така че няма официална информация за този Veloce с 350 к.с. Въпреки това, Autoevolution се докопа до екранна снимка на списък с номера на части за Alfa Romeo Giulia, който твърди, че ще има Veloce с 350 к.с. за Северна Америка.

Готови ли сте за 2,0-литровия 350hp?

Ако тези слухове се окажат верни, тази Giulia Veloce ще бъде идеално в съответствие с BMW 340i, Audi S4 и Jaguar XE R-Sport. Въпреки че е любопитно, че Alfa ще "помпа" 4-цилиндров, вместо да отслаби 2.9-литровия V6. Ние вярваме, че всичко това е резултат от икономии от мащаба, оставяйки Quadrifoglio, тежестта и честта да имаме специфичен двигател за него.

Харесваме идеята за тази Alfa Romeo Giulia Veloce и се надяваме тези слухове да са верни, така че най-големите автомобили в сегмента да могат да предложат най-доброто на ентусиастите. Америка не е имала достъпна забавна кола, създадена от италиански спортен автомобил през последните десетилетия, така че са добре дошли.

[Източник: Road &Track]

Популярна тема