BMW M5 F10: ADV.1 Бронзови метални джанти за нея

Съдържание:

BMW M5 F10: ADV.1 Бронзови метални джанти за нея
BMW M5 F10: ADV.1 Бронзови метални джанти за нея
Anonim
BMW M5 F10 ADV.1 - Vorsteiner

BMW M5 F10: ad hoc подготовка за нея, с цвят на екстериора в черен сапфирен металик и ADV.1 бронзови метални джанти

BMW M5 F10: ad hoc подготовка за нея, с цвят на екстериора в черен сапфирен металик и ADV.1 бронзови метални джанти. Това BMW M5 е страхотно шоу за добре дошли, представяйки новото BMW Серия 5 G30, което ни показва колко вечно е това поколение на BMW Серия 5. С появата на новото поколение Серия 5 и следователно BMW M5, ще виждаме все по-малко BMW Подготвени тунери M5 F10.

Основата за тази подготовка е BMW M5 с неговия 4-инчов V8 TwinTurbo.4 литра. Този двигател осигурява 560 к.с.(412 kW) и максимален въртящ момент от 680 Nm.Настоящото поколение ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди, а максималната му скорост е електронно ограничена на 250 км/ч. Ограничителят обаче може да бъде премахнат, за да достигне максимална скорост от 300 км/ч. Определено добро място за начало.

Да започнем с "обувки"

Най-разпознаваемата част от конструкцията е ADV15R Track Spec CS Directional колоос. Докато някои от нас имат вкус към насочващи колела, има много хора, които виждат това като страхотно.

От друга страна, насоченият дизайн помага да се придаде модерен външен вид на BMW M5, докато доста съвременната привлекателност, произтичаща от такава настройка, придава на BMW M5 F10 нова младост навсякъде. Монтираните колела са леки, здрави и пасват идеално

Но това ще донесе редица проблеми за бъдещите собственици: цени.Тези колела определено не са "евтините" $3000 тип настройка, но пътуват $8000 и нагоре. Очевидно това не е нормална серия 5, за всеки, който може да похарчи повече от $ 100 000, комплект колела за резервни части не е проблем.

Новият ADV.1 ADV15R

Тези джанти ADV15R Track Spec CS се предлагат в размери 21 ″ × 9, 5 отпред и 21 ″ × 11 отзад. Те също така имат матово бронзово покритие за предното колело и Manbronze полиран кант. Допълнителната опция 50/50 добавя финален щрих в черно, който идеално подчертава новата джанта на BMW M5 F10.

Но това е само половината история. Собственикът е решил да промени екстериора на този M5 с добавянето на серия от аеродинамични части. Отпред BMW M5 разполага с нов преден сплитер, заедно с типичните затъмнени двойни бъбрековидни решетки. Отзад, спойлер от въглеродни влакна седи на върха на багажника, докато дифузьорът от въглеродни влакна спретнато включва изпускателна система за резервни части.Всички тези части са предоставени от Vorsteiner, който използва цялото си ноу-хау, за да създаде добре балансиран, лек и невероятно здрав продукт.

BMW M5 F10 ADV.1 - Vorsteiner
Образ

Популярна тема