Free2Rent: новата NBT услуга на BMW Motorrad

Съдържание:

Free2Rent: новата NBT услуга на BMW Motorrad
Free2Rent: новата NBT услуга на BMW Motorrad
Anonim
Free2Rent - BMW Motorrad

Free2Rent: новата услуга за краткосрочен наем на BMW Motorrad, предназначена за клиенти, които искат да изпробват един или повече модели от гамата на BMW Motorrad

Free2Rent: новата услуга за краткосрочен наем на BMW Motorrad, предназначена за клиенти, които искат да изпробват един или повече модели от гамата на BMW Motorrad. Дали е ден, уикенд или цяла седмица, няма значение. Важното е да се слеете с изживяването на две колела, предлагано от BMW Motorrad.

Услугата е активна в официалната дилърска мрежа на BMW Motorrad и в момента има 25 дилъра, включени в проекта.

Роден през втората половина на 2015 г., през 2016 г. проектът беше разработен с участието на 25 дилърства на BMW Motorrad в цялата страна и активирането на 172 договора за общо 494 дни под наем.

През 2017 г. проектът има за цел по-нататъшен растеж както в броя на участващите дилъри, така и в разширяването на гамата от налични мотоциклети.

Free2Rent: полезна информация

Всеки на възраст над 24 години, който има лиценз A2 за повече от две години, може да резервира наем с Free2Rent.

Почти цялата гама на BMW Motorrad е налична, като се започне с най-продаваното макси ендуро на BMW Motorrad, R 1200 GS и R 1200 GS Adventure. Към тях се добавят кросоувърите BMW S 1000 XR и BMW R 1200 RS и BMW R 1200 RT туристически модели. За по-спортната душа има роудстър R 1200 R и R nineT.

Тези, които предпочитат по-пъргава и спокойна мобилност, могат да резервират двуцилиндров двигател от серията F (F 800 R и GS, F 700 GS) или да изберат комфорта и динамиката на C 650 GT и C 650 Спортни макси скутери. или иновативният електрически скутер C evolution.

Free2Rent също така предлага възможността да наемете аксесоарите, необходими за справяне с вашия маршрут, като куфари и сателитна навигация, или техническо облекло за мотоциклетист и пътник, черпейки от богатата колекция BMW Motorrad Rider's Equipment.

За всички модели от гамата GS комплектът багаж е стандартен и е включен в цената на наема.

И накрая, тестваните мотоциклети и скутери се ползват с пълно застрахователно покритие kasko.

За да разберете кои представителства участват в инициативата, да научите за наличните модели и да получите повече информация, сайтът е

Популярна тема