BMW xDrive Experience Mountain 2016/2017: BMW xDrive c’ è

Съдържание:

BMW xDrive Experience Mountain 2016/2017: BMW xDrive c’ è
BMW xDrive Experience Mountain 2016/2017: BMW xDrive c’ è
Anonim
BMW xDrive Experience - BMW Mountain 2016-2017

BMW xDrive Experience Mountain 2016/2017: За първи път планинските дейности на BMW xDrive ще се разнообразят от Вал Пустерия до Курмайор

BMW xDrive Experience Mountain 2016/2017: За първи път планинските дейности на BMW xDrive ще се разнообразят от Вал Пустерия до Курмайор. Дейностите ще присъстват и в ски курортите Kronplatz, Pozza di Fassa, Bormio, San Pellegrino Terme, Pré-Saint-Didier.Централният проект на BMW AG ще включва през сезон 2017, в допълнение към международните курорти на Алпите, също италианските ски курорти Курмайор и Кронплац, където инсталирането на пистата BMW xDrive Cup ще ви позволи да участвате в международно състезание който може да бъде грабнат, включително многобройните награди, BMW X1.

BMW xDrive Cup

BMW xDrive задвижване на четирите колела се предлага в цялата гама на BMW. Интелигентната система за задвижване на всички колела не само осигурява максимално сцепление при всякакви условия, но е и неразделна част от контрола на стабилността за максимална динамика на шофиране. Той всъщност е свързан в мрежа с интегрирано управление на шасито (ICM), което ви позволява да разпознавате и анализирате всички ситуации на шофиране, така че да извършите интервенцията за регулиране за много кратко време. Това се извършва от системата за задвижване на четирите колела xDrive самостоятелно или в комбинация с динамичен контрол на стабилността (DSC).

За разлика от традиционните системи за задвижване на всички колела, които реагират само когато колелата вече се въртят, xDrive разпознава предварително тенденцията за динамично несвързване и може да противодейства на риска от презавиване или недозавиване с подходящи проактивни намеси. В този случай разпределението на задвижващата сила между задния и предния мост е модифицирано по такъв начин, че да се запази типичното управление на BMW дори при спортно завиване.

По-долу е сайтът на събитието и официалният:

www.bmw.it / xDriveExperience

xDriveAlps2Alps

Три върха Доломити (Южен Тирол)

През цялата година има споразумение за спонсорство за ски зоната Tre Cime / 3 Zinnen Dolomiti в Alta Pusteria, която притежава лифтовете и хижите на голяма надморска височина. Tre Cime di Lavaredo в Alta Pusteria се намират в природния парк Tre Cime и заедно с други върхове на Доломитите са обявени от ЮНЕСКО за обект на световното наследство през 2009 г.

В градовете Сан Кандидо и Сесто в периодите на най-голям туристически интерес (Коледа, Карнавал и за шестте уикенда включително) BMW xDrive Village ще бъде домакин на дейности по шофиране Test Drive, за да изпробвате динамиката на шофиране в всички пътни условия и на Паркур, за да тествате офроуд способностите на BMW xDrive гамата.

Ще има множество дейности, които ще оживят BMW селото, свързано с планините и територията. След като тестовото шофиране приключи, на участниците ще бъде предложен списък с дейности, които BMW предлага, за да ги накарат да изживеят едно изключително изживяване.

В зоната на BMW xDrive ще има възможност да изпитате изживяване на голяма надморска височина на борда на балон с горещ въздух, където можете да се насладите на спиращата дъха панорама на Доломитите.

За по-спортните ще има възможност да участват в ходене със снегоходки или екскурзии в сътрудничество с алпийските водачи.

Докато за най-малките събитие, което не е за изпускане, е яденето на елени на горната станция на кабинковия лифт Croda Rossa.Всъщност най-малкото стадо северни елени в Алпите се сервира като ежедневна храна, състояща се от исландски мъх, както и десерт, съставен от специални "бонбони от северни елени", направени със смес от зърнени култури.

BMW Free Fall Ride

По-приключенските, от друга страна, могат да участват вBMW Free Fall RideПриключение с моторни шейни с марка BMW по черния склон Holzriese; това е платена дейност, в която участниците могат да опитат опита от придружаването на техниците до кабината на моторната шейна по време на вечерното им спускане по най-стръмната утъпкана писта в Италия. Всеки участник, който закупи изживяването Free Fall Ride, ще бъде поканен в района на BMW xDrive Village, за да участва в ексклузивен тест драйв.

Интегрално уелнес със сътрудничеството на QC Terme

От 2013 г. BMW Italia и QC Terme имат ползотворни отношения на сътрудничество, подсилени от споделени ценности като иновация, устойчивост, удоволствие и благополучие в премиум сегмента, всеки в своята област на експертиза.Това сътрудничество поставя вниманието и грижата на клиента като един от основните крайъгълни камъни.

Автопарк от автомобили, оборудвани с BMW xDrive задвижване на четирите колела, ще бъде на разположение на клиентите на центровете QC Terme в Бормио, Пре-Сен-Дидие, Сан Пелегрино Терме и новия център на Поца ди Фаса, за да улеснят техните престой в планината и съчетаване на удоволствието да се чувстваш добре с удоволствието от шофирането. По време на коледните празници на всички гости на SPA и RESORT центровете ще бъде предложен и тест драйв на автомобили от гамата BMW xDrive, придружени от професионални инструктори.

Courmayeur

Курмайор е известен туристически курорт в долината на д'Аоста. Въпреки че е известен в международен план, той запазва автентична алпийска атмосфера.

В рамките на стратегията на BMW Mountains, Курмайор е идентифициран като важна платформа за дейности, свързани с BMW интелигентно задвижване на четирите колела.Споразумението, подписано от BMW Italia с Courmayeur Mont Blanc Funivie, предвижда различни дейности за видимост в ски зоната на голяма надморска височина, докато BMW ще присъства надолу по течението, считано от януари 2017 г., със спонсорството на клуба, ресторанта и апартаментите Шатуш.

Благодарение на двете активирани партньорства през зимата ще бъдат извършени множество дейности за клиентите на BMW.

BMW xDrive Experience - BMW Mountain 2016-2017 Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема