BMW спечели множество награди и признания през 2016 г

Съдържание:

BMW спечели множество награди и признания през 2016 г
BMW спечели множество награди и признания през 2016 г
Anonim
BMW 750il xDrive - BMW Серия 7 G12
BMW 750il xDrive - BMW Серия 7 G12

BMW отбеляза успешна 2016 г. с над 50 национални и международни награди и признания, получени от цял свят

BMW отбеляза успешна 2016 г. с над 50 национални и международни награди и признания, получени от цял свят. Както и досега, превозните средства на марката бяха оценявани и оценявани, в различни категории и теми, които се класираха на върха на подиума. Наградите отразяват не само отличното качество на продукта, но и дизайна, техническите иновации, интелигентната свързаност и устойчивостта. Членовете на журито са съставени от автомобилни журналисти и читатели на автомобилни списания, както и експерти от областите на ИТ, бизнеса, околната среда и дизайна

Особено задоволително е да се отбележи, че BMW успя да постигне някои от най-желаните отличия в света, включително "World Car Award" и титлата "Най-добър автомобил" за BMW Серия 7, както и като „ Volante d'Oro”за BMW i3. Нещо повече, BMW M2 Coupe, както и BMW Серия 5 Седан отидоха направо на подиума, дори и да е нов модел.

BMW Серия 7 и BMW i8 общите победители

Новото BMW Серия 7 успя да продължи големия си успех през 2016 г. След спечелването на множество национални и международни награди миналата година, водещият модел на BMW бе обявен за „Световен луксозен автомобил“като част от „Световните награди за автомобили“. Независими експерти също потвърдиха иновативната сила на BMW в редица случаи.

"CarIT", списание за вземащите решения в областта на свързаната мобилност, в сътрудничество с Automotive Management Center (CAM), определи дистанционното паркиране в BMW Серия 7 като най-важната технология в авангарда в категорията „Свързан автомобил“. В допълнение към това, премиум седанът спечели две отличия като част от “Innovations Automotive Award”, присъдена съвместно от CAM и PricewaterhouseCoopers (PwC). Тук BMW Серия 7 си осигури титлата "Най-иновативният модел за 2016 г.".

"Сътресението" на BMW i8

След общата си победа и две победи в клас миналата година, двигателят BMW i8 спечели наградата "Международен двигател на годината" за втори път, както и си осигури победа в класа в категорията двигатели с капацитет между 1, 4 и 1,8 литра. "Times of India" нарече хибридния спортен автомобил "Технология на годината", докато в Германия BMW i8 отново беше избран за автомобил на годината със задвижване на четирите колела в категорията "Хибридни автомобили със задвижване на всички колела". читателите на списание „Auto Bild Allrad“.

Препоръчано: