BMW Серия 5 G30: говори дизайнерът Даниел Майерле

Съдържание:

BMW Серия 5 G30: говори дизайнерът Даниел Майерле
BMW Серия 5 G30: говори дизайнерът Даниел Майерле
Anonim
BMW Серия 5 G30 - BMW 530d xDrive Luxury

BMW Серия 5 G30: говори за дизайнера Даниел Майерле, който е създал външните линии на новия мюнхенски седан от среден клас

BMW Серия 5 G30: това е разговорът на дизайнера Даниел Майерле, който създаде външните линии на новия седан от среден клас Мюнхен. На международното медийно представяне на BMW Серия 5 G30 в Лисабон, Португалия, BMWBlog имаше възможност да седне с човека, отговорен за интериорния дизайн на новото BMW Серия 5. Даниел Майерле беше любезен да сподели с тях не само своите мисли върху новия премиум седан с високотехнологичен интериор, но и върху външните линии на бизнес седана.

Преработеният спортен седан ще излезе на пазара по-рано тази година и ще донесе не само нов външен дизайн, но и по-високо качество на купето и множество стандартни и допълнителни функции.

Еволюция и революция

Новото BMW Серия 5 излъчва атлетизъм, лукс и елегантност на пръв поглед, BMW изглежда има победен кон в ръцете си. В сравнение с предишното поколение, дизайнът на BMW Серия 5 G30 е по-изтънчен, по-отличен, но също толкова спортен, ако не и по-спортен.

Отвътре BMW искаше новата серия 5 да бъде перфектната комбинация от лукс, технология и спортен дух. Също така искахме да направим кабината много делова. И за да направят това, те са използвали няколко дизайна от новото BMW Серия 7. Никой не може да спори, че интериорът на G30 е много по-добър от този на предишното поколение, като се започне от качеството на материалите през технологията и се стигне до детайлите.

Непрекъснато подобряване както вътрешно, така и външно

Като цяло, BMW Серия 5 G30 изглежда по-добре от изходящия модел както отвън, така и отвътре. Това е значително подобрение във всеки аспект, било то дизайн, лукс, технология и производителност.

Но за да научите повече за мюнхенския бизнес седан, нека да разгледаме прикаченото видео.

Популярна тема