BMW Серия 3: най-търсеният автомобил в Auto Trader

Съдържание:

BMW Серия 3: най-търсеният автомобил в Auto Trader
BMW Серия 3: най-търсеният автомобил в Auto Trader
Anonim
BMW Серия 3 F30 - BMW 335i F30

BMW Серия 3: най-търсеният автомобил в Auto Trader. Американската услуга за електронна търговия с употребявани автомобили потвърждава положителната тенденция на мюнхенския седан

BMW Серия 3: най-търсеният автомобил в Auto Trader. Услугата за електронна търговия на употребявани автомобили Americano потвърждава положителната тенденция на мюнхенския седан. Миналата година BMW Серия 3 беше най-търсеният автомобил в Auto Trader, давайки това отличие на BMW Серия 3 за шеста поредна година. Не е изненадващо как Серия 3 е един от най-популярните, ако не и най-популярният, малък представителен седан в Америка.Това е ежедневната кола за всички, които току-що са получили голямата промоция. Но това, което е почти изненадващо, е, че счупи досегашните рекорди на състезанията.

Битката в ръцете на германците

Новият Mercedes-Benz C-Class наскоро дебютира в Съединените щати и обещава голям лукс в малко пространство, с крещяща визия и впечатляващ интериор. Това е и най-новата кола в сегмента и може да се предположи, че може да стане най-популярната. Но не, най-старата кола в сегмента, BMW Серия 3, все още е номер едно. Въпреки това C-класата все още е популярна и се нарежда сред първите три най-желани коли в Auto Trader.

BMW успя да направи още две изяви в списъка, като по този начин даде на баварската марка най-голям брой присъстващи автомобили. BMW Серия 5 е на пето място сред най-търсените автомобили, а BMW Серия 1 е точно след него на шесто място.

Mercedes-Benz имаше две коли в този списък, гореспоменатата C-Class и новата Mercedes-Benz E-Class, която се настани на девето място. Другият голям немски производител, Audi, се появи само веднъж с Audi A3 на осмо място.

Старата кокошка прави добър бульон

Така че, макар да е най-старата кола в своя сегмент, тя все още е популярна сред купувачите в този сегмент. Докато мнозина разпознават потенциала на марката, тъй като всички знаят, че Серия 3 е лидер в сегмента и все още е сред най-търсените автомобили. Освен това няма информация за връзката между търсенията и покупките, така че не знаем колко хора, които са търсили BMW Серия 3 след това са го купили. Това обаче не омаловажава популярността на Серия 3 и факта, че тя все още е много жива.

Източник: MotorTrader

Популярна тема