Rolls Royce Phantom VIII: нови шпионски снимки

Съдържание:

Rolls Royce Phantom VIII: нови шпионски снимки
Rolls Royce Phantom VIII: нови шпионски снимки
Anonim
Rolls Royce Phantom VIII - Rolls-Royce Phantom 2018

Rolls Royce Phantom VIII: нови шпионски снимки на страхотния луксозен флагман. Сега в своето 8-мо поколение, той не се отказва от мощния 6,75-литров V12

Rolls Royce Phantom VIII: нови шпионски снимки на страхотния луксозен флагман. Сега в своето 8-мо поколение, той не се отказва от мощния 6,75-литров V12. Моделът 2018 на Rolls-Royce Phantom все още се представя като тестово муле в модерен стил, оставяйки след себе си първите визуални впечатления, въпреки тежкия камуфлаж.

Читателят на Bimmertoday Steffen засне прототип на Phantom на пътя и направи няколко снимки, показващи луксозната лимузина в естествената й среда. Много клиенти използват лимузината за изключително удобни дълги пътувания или изпращат шофьора си няколко часа по-рано на магистралата, за да могат да бъдат събрани на летището и отведени до местоназначението им.

От гледна точка на BMW Group, 2018 Rolls Royce Phantom VIII също е изключително ново допълнение, тъй като представлява второто поколение Phantom под ръководството на BMW и в много отношения е не плюс ултра.на най-луксозния производител в света. Следователно това е и тест за възможностите на техниците и разработчиците на BMW Group, които в случая на британската екстра-луксозна марка трябва да харчат малко по-малко за разходи и да реализират идеи, които нямат възможност за серийно приложение за повечето на колите.

Какво знаем за новия Phantom?

Но докато повечето от малките детайли на 2018 Rolls Royce Phantom VIII все още остават в тайна и ще бъдат разкрити едва по-късно през годината, повече подробности за технологията на новата луксозна лимузина вече са известни. Основата е нова алуминиева пространствена рамка, която Rolls-Royce ще използва и за Cullinan SUV. Въпреки че е планиран за пускане на пазара тази година, Phantom ще бъде представен в международен план като модел от 2018 г.

В допълнение към базовата версия, която е дълга около 5,85 метра, ще има и модел с междуосие от 6,2 метра. Дългата версия все още ще предлага изобилие от пространство отзад и следователно е още по-добра за клиенти, които обичат да се поглезят с лукс.

Популярна тема