BMW M5 F10: във военно зелено и преразгледано от Vorsteiner

Съдържание:

BMW M5 F10: във военно зелено и преразгледано от Vorsteiner
BMW M5 F10: във военно зелено и преразгледано от Vorsteiner
Anonim
BMW M5 F10 Military Green от Vorsteiner

BMW M5 F10: във военно зелено и преработено от Vorsteiner със специфични аеродинамични части и неизбежните Vorsteiner Flow Forged джанти

BMW M5 F10: във военно зелено и преработено от Vorsteiner със специфични аеродинамични части и неизбежните Vorsteiner Flow Forged джанти!

Аеродинамичната програма VRS на Vorsteiner за BMW M5 е изградена с най-доброто предложение от автоклавирани предварително импрегнирани въглеродни влакна. В резултат на това това осигурява превъзходна твърдост, здравина и издръжливост от аерокосмически клас в сравнение с традиционните ръчно изработени композитни материали от въглеродни влакна.

Тази програма се състои от следните компоненти: новият преден спойлер VRS Aero, нов заден дифузьор и аеродинамичният спойлер на багажника правят останалото. Частите са украсени с ясен завършек, запазвайки голото въглеродно влакно в пълен изглед, като същевременно предпазва частите от други външни фактори.

Впоследствие собственикът на това BMW M5 F10 му придаде собствена нотка, като продължи с прилагането на военно зелено тониращо фолио. Разбира се, това не е първият избор на всеки, но добавя доста уникален щрих към M5.

И накрая, джантите Vorsteiner V-FF105 Flow Forged завършват една перфектна работа по настройка. Колелата се предлагат в 20 "× 8,5" за предните и 20 "× 10,5" за задните. В допълнение, колелата имат покритие от въглероден графит, което позволява дизайна на много сложен дизайн на спиците, както може да се види на снимките.Всичко работи добре и помага за завършване на визуалната идентичност на това прекрасно BMW M5 F10

BMW M5 F10 Military Green от Vorsteiner Образ
Образ

Популярна тема