Rolls Royce Dawn: печели титлата “ Най-добър луксозен автомобил” в Англия

Съдържание:

Rolls Royce Dawn: печели титлата “ Най-добър луксозен автомобил” в Англия
Rolls Royce Dawn: печели титлата “ Най-добър луксозен автомобил” в Англия
Anonim
Rolls Royce Dawn

Rolls Royce Dawn: печели „Най-добър луксозен автомобил“в Англия на наградите Кола на годината в Обединеното кралство за 2017 г

Rolls Royce Dawn: печели титлата „Най-добър луксозен автомобил“в Англия на наградите „Автомобил на годината в Обединеното кралство“за 2017 г. Коментарите на големите английски списания не закъсняха:

"Удоволствие е да си на борда и преди всичко да шофираш, както само Rolls-Royce може да направи"

Ollie Marriage,Top Gear Magazine

„Автомобилът е изключително елегантен и съчетава традиционните изрази на лукс, в модерна версия, като същевременно остава технологичен и изключително свързан. Това е кола на филмова звезда!"

Nargess Banks,Forbes Life, тапет

„Ако луксът се счита за елегантен, Rolls Royce Dawn успява да въплъти и двете. Тишината, красиво сложният покривен механизъм и цялостното излъчване на лукс правят тази дама победител в английското луксозно майсторство."

Том Форд,Top Gear Magazine

От въвеждането си на пазара през март 2016 г., Rolls Royce Dawn получи много признание по целия свят, включително някои от най-аплодираните имена в луксозните и автомобилни медии. Вестници като Robb Report, The Telegraph, Top Gear и големите експерти по лукс, включително Walpole и Германския съвет по дизайн, всички бяха съблазнени от Dawn, най-добрият израз на истинско луксозно турне с отворен покрив.

Един успех след друг

Този критичен успех отразява огромното търсене от страна на най-взискателните клиенти в света, което изстреля марката до втория най-висок резултат от продажбите в нейната 113-годишна история.В допълнение, през 2016 г. е постигнат глобален растеж на компанията от 6%. Обединеното кралство, родният пазар на Rolls-Royce, отбеляза ръст от 30% в сравнение със същия период на миналата година, за да потвърди статута на марката като перфектната дестинация за млади британски предприемачи.

Популярна тема