BMW Motorrad: на Motor Bike Expo във Верона за 4-та поредна година

Съдържание:

BMW Motorrad: на Motor Bike Expo във Верона за 4-та поредна година
BMW Motorrad: на Motor Bike Expo във Верона за 4-та поредна година
Anonim
BMW Motorrad - BMW R NineT (наследствено семейство)

BMW Motorrad: на Motor Bike Expo във Верона за 4-та поредна година, което ще започне от 20 до 22 януари, със страхотните новини за гамата BMW R NineT

BMW Motorrad: на Motor Bike Expo във Верона за 4-та поредна година, което ще започне от 20 до 22 януари, със страхотните новини за гамата BMW R NineT. С над 150 000 участници на последното издание, Motor Bike Expo, организирано във Verona Fiere, се потвърждава като второто най-важно събитие на закрито за годината след EICMA.

BMW Motorrad и светът на наследството

На напълно обновен и преработен щанд според философията „Make Life a Ride“, BMW Motorrad ще представи цялата гама от света на Heritage: обновения R NineT, R NineT Scrambler и най-новия R NineT Racer, R NineT Pure и R NineT Urban G / S. Туптящото сърце на цялото семейство Heritage е отличителният Boxer двигател с въздушно/маслено охлаждане за класическо удоволствие от карането и динамично забавление при каране.

BMW R NineT и BMW R NineT Racer M.Y. 2017

По случай моделна година 2017, R NineT е технически обновен с напълно регулируема обърната вилка и оптимизирана геометрия на шасито. В допълнение, нови дизайнерски елементи в допълнение към два нови цвята, налични за първи път като опция от фабриката, помагат да се потвърди елегантността на мотоциклета и да се подчертаят пропорциите на класически модел роудстър на BMW.

R NineT Racer, пуристичното усещане за роудстър, незабавно събужда спомени за класическите спортни мотоциклети от началото на 70-те години. Компактният, нисък и тънък силует, с намаления полуобтекател, седлото с опашка, полу-кормилото и задните подложки за крака създават впечатление за старомоден спортен дух, съчетан с модерни технологии. Пастелната светлобяла боя, съчетана с декоративни елементи, напомнящи за цветовете на BMW Motorsport от миналото, придава на R NineT Racer особено лек и спортен вид.

BMW R NineT Pure и BMW R NineT Urban G / S M.Y. 2017

R NineT Pure символизира класическия модел Roadster в неговата най-чиста форма: автентичен стил, без изкривявания, намален до най-важното. Дизайнът е съставен от смесица от класически и модерен стил на мотоциклетно инженерство, допълнен от фини детайли, като стъпалата и кормилната плоча от кован и естествен анодизиран алуминий.

Новият R NineT Urban G / S идва в напълно различен стил, но винаги с индивидуалност, вдъхновена от класиката. Повече от 35 години акронимът GS в комбинация с BMW Motorrad на практика е синоним на свобода и желание за приключения на две колела, както на асфалт, така и извън пътя. R NineT Urban G / S взема ДНК-то на първото и легендарно BMW R 80 G / S от 1980 г. и го предава на нашето време чрез модерна технология в класически мотоциклет BMW в стил ендуро, оборудван с двигател Boxer.

BMW Motorrad - BMW R NineT (наследствено семейство) Образ Образ
Образ

Популярна тема