IFoodies App: l’ BMW i APP е обогатено с “ Special Roma”

Съдържание:

IFoodies App: l’ BMW i APP е обогатено с “ Special Roma”
IFoodies App: l’ BMW i APP е обогатено с “ Special Roma”
Anonim
ПРИЛОЖЕНИЕ IFoodies - ПРИЛОЖЕНИЕ BMW i

iFoodies App: BMW i APP е обогатено от „Специалния Рим“със селекция от 400 „любими места“, за да откриете същността на италианската столица

iFoodies App: BMW i APP е обогатено от „Специалния Рим“със селекция от 400 „любими места“, за да откриете същността на италианската столица. След успеха, постигнат от "Speciale Milano", който последва изключителното развитие на ломбардския метрополис по време на Експото, дойде време за Рим, столицата.iFoodies реши да намери всички места със страхотно минало и обещаващо бъдеще.

Следователно селекция от 400 „любими места“. Модерни ресторанти или места, където е създадена историята на готвенето. Управляван от известни готвачи, както и от семейства или групи приятели. Задайте традиционни рецепти или отворени за пълно замърсяване. Те имат много общо качество и страст в работата си, независимо дали става дума за авангардно ястие, аматричиана или миксологичен коктейл.

Отвъд Милано, "Специалният Рим" пристига

Както е направено за Милано, има две секции от специалния Рим: ядене и пиене. Първата включва ресторанти (разделени на свой ред по тип кухня: креативна, класическа, регионална, етническа), все по-популярните бистра, магазините за сандвичи, където също се празнува ритуалът на бургера, пицариите, които са на върха в Рим в Италия и места за улична храна, които представляват феномена на последните сезони.Във втория има място за винени барове и кръчми - все по-обичани от младите хора -, както и за най-внушителните кафенета в града и нишови коктейл барове или в страхотните столични хотели.

Клубовете на сърцето

„Местните на сърцето“са географски локализирани чрез използването на API (интерфейс на приложната програма) Google със специални персонализирани маркери, които водят до съответните информационни листове, където ще бъде възможно да откриете вида на кухнята, намерете контакти и прочетете кратък коментар.

Приложението също интегрира цялата италианска мрежа от BMW i агенти и сервизни точки.

ПРИЛОЖЕНИЕ IFoodies - ПРИЛОЖЕНИЕ BMW i

Популярна тема