BMW Driving Experience, с повторно пускане на MINI в САЩ

Съдържание:

BMW Driving Experience, с повторно пускане на MINI в САЩ
BMW Driving Experience, с повторно пускане на MINI в САЩ
Anonim
BMW Driving Experience САЩ

BMW Driving Experience и MINI Driving Experience се лансират отново в САЩ, за да доближат клиентите до откриването на потенциала на техните автомобили с марка BMW и MINI

BMW Driving Experience и MINI Driving Experience се лансират отново в САЩ, за да доближат клиентите до откриването на потенциала на техните автомобили с марка BMW и MINI.

BMW Performance Center West в Южна Калифорния и BMW Center Performance West в Спартанбург вече носят „BMW Driving Experience, официален партньор на BMW M.„Всичко е резултат от успешно сертифициране от екип от инспектори на BMW и MINI Driving Experience от Германия. Първият международен офис, който получи този статут, беше офисът в Холандия през 2015 г.

„Имаме удоволствието да представим втория партньор в нашата програма за безопасност на водача с марката BMW и MINI Driving Experience на международната сцена. Както при пилотния проект в Холандия, центровете за висока производителност на BMW в САЩ отговарят напълно на всички изисквания за сертифициране. Благодарение на това нашите клиенти в Северна Америка вече могат да се насладят на курсове за обучение, които отговарят на високите стандарти на BMW и MINI Driving Experience в Германия."

Франк ван Меел, президент на BMW M GmbH.

BMW Performance Center West

BMW Performance Center West е най-новото допълнение към BMW и MINI Driving Experience в Северна Америка.Намира се на няколко мили от La Fifth, на около два часа път с кола югоизточно от Лос Анджелис, и е вторият по рода си в Съединените щати, откакто беше открит през 2014 г. Той обхваща площ от приблизително 130 000. m2 и има обиколка от 2,25 km, с прилежащ падок от 25 000 m2, блок за дрифт и 790 m2 съоръжение с висока производителност.

BMW Performance Center West се намира в помещенията на партньорския и Premium Automobile Club „The Club Termale“. В допълнение към своите 8,9 километра трасе има зони за поддръжка и ремонт. Основната сграда има контролна кула с височина 21 метра, докато в пристройка се помещава паркът от автомобили за използване на пистата и колите за безопасност.

Гамата от курсове, предлагани в BMW Performance Center West, е широка. Auto Control Clinic и Teen Driving School са предназначени за млади и начинаещи шофьори. Предложения като BMW M School и BMW M School Advanced, ще задоволят най-напредналите шофьори и тези, които ще опитат силите си в областта на състезанията.Ще бъдат налични и специално създадени програми, като например тези за бизнес клиенти.

BMW Driving Experience USA Образ
Образ

Популярна тема