BMW Projection Mapping: как се ражда BMW Серия 7

Съдържание:

BMW Projection Mapping: как се ражда BMW Серия 7
BMW Projection Mapping: как се ражда BMW Серия 7
Anonim
BMW Projection Mapping - BMW Серия 7 G11

BMW Projection Mapping: как се ражда BMW Серия 7. Инсталацията ще бъде изложена в BMW Welt в Мюнхен, в магазините на BMW в Париж и Брюксел и в BMW Driving Center в Сеул

BMW Projection Mapping: как се ражда BMW Серия 7. Инсталацията ще бъде изложена в BMW Welt в Мюнхен, в магазините на BMW в Париж и Брюксел и в BMW Driving Center в Сеул. Благодарение на сложния дисплей, който използва системи за осветление, той прави разказа на производствените процеси динамичен и новаторски.BMW вдъхва живот на процеса на разработка и инженерните умения, които присъстват в новото BMW Серия 7 Седан. Със своя дизайн, високо динамично представяне и елегантност, най-новото поколение на BMW Серия 7 седан поставя нов стандарт в луксозния клас. Флагманът на марката BMW, BMW Серия 7 включва широка гама от нови технологии, включително структура на каросерията Carbon Core, система за управление с жестове и BMW Laserlight.

Маркетинг и технологии заедно

Въз основа на модерното разбиране за луксозно инженерство и прецизност, въплътени в BMW Серия 7, BMW Experiential Marketing разработи изцяло нов подход към разказването на истории.

Целта на BMW Experiential Marketing е да използва иновативни подходи и да използва най-новите технологии, за да пренесе същността на марката BMW в ежедневието. Инсталирането на най-новото "BMW Projection Mapping" използва изключително усъвършенствани проекционни методи за визуализиране на процеса на проектиране на BMW Серия 7.Мощните проектори реализират картографиране на изображения, перфектно адаптирани към размерите на серийния модел. От първата дизайнерска линия, с отличителните линии на страничния профил, до 3D модела с глина за рисуване, за две минути. Посетителите могат да проследят еволюцията на BMW Серия 7 от идеята до крайния продукт. Допълнителен екран предоставя допълнителна обща информация за съответните работни стъпки.

Образ

Популярна тема