Business Athlete: новата реклама за BMW Серия 5

Съдържание:

Business Athlete: новата реклама за BMW Серия 5
Business Athlete: новата реклама за BMW Серия 5
Anonim
BMW Серия 5 G30 - Бизнес спортист

Business Athlete представя международната маркетингова кампания за новото BMW Серия 5 Седан, което навлиза в решителната фаза

Business Athlete представлява международната маркетингова кампания за новото BMW Серия 5 Седан, която навлиза в решителната си фаза. Няколко седмици след представянето в дилърските центрове на седмото поколение на BMW Серия 5 седан, планирано за 11 февруари 2017 г., международните комуникации навлизат в решителната фаза. В основата на кампанията е новата телевизионна реклама с участието на холивудския актьор Скот Истууд.

Кампанията в детайли

Настоящата кампания се провежда от 2016 г., с широкообхватни дейности преди стартирането на над 40 пазара по света. Фокусирайки се основно върху дигиталните канали, комуникациите са в съответствие с пионерската роля на BMW Серия 5 по отношение на свързаността и дигитализацията. Многобройни тийзъри, свързани с BMW Connected и частично автоматизираното шофиране, веднага привлякоха вниманието, подчертавайки иновациите на новото BMW Серия 5. Още първите публикации на настоящата кампания генерираха повече от 18 милиона посещения в световен мащаб във Facebook и повече от 24 милиона в Instagram, докато на ниво национална комуникация, в официалните социални мрежи видеоклиповете, които разказват за новия продукт, са регистрирани над 800 000 гледания във Facebook и YouTube.

Новото BMW Серия 5 Седан

Благодарение на дизайна на BMW EfficientLightweight, характеризиращ се с по-голямо използване на алуминий и стомани с висока якост, масата намалява с до 100 килограма в сравнение с предишния модел.Новопроектираното окачване, пониженият център на тежестта на автомобила, типичното балансирано разпределение на масите между осите и каросерия с много висока устойчивост на усукване, гарантират класическия стил на шофиране, който съчетава максимална динамика с типичния за BMW комфорт при пътуване. Серия 5.

Различни опции за окачване, като новата интегрална система за активно кормилно управление, която вече може да се комбинира и със задвижване на четирите колела xDrive, допълват пакета, разработен, за да предложи динамика на шофиране в новото BMW Серия 5 G30. С аеродинамичен коефициент на съпротивление до Cd=0,22, новото BMW Серия 5 Седан с дължина от 4935 милиметра отново отбелязва най-добрата стойност в своята категория.

Популярна тема