BMW Южна Каролина: производствен рекорд в ’ американски завод

Съдържание:

BMW Южна Каролина: производствен рекорд в ’ американски завод
BMW Южна Каролина: производствен рекорд в ’ американски завод
Anonim
Завод BMW Южна Каролина - BMW САЩ

BMW Южна Каролина: производствен рекорд в американския завод, с над 411 000 автомобила BMW X, произведени за една година

BMW Южна Каролина: производствен рекорд в американския завод, с над 411 000 автомобила BMW X, произведени за една година!

За трета поредна година BMW Manufacturing записа най-големия си годишен етап от производството: производството на 411 171 модела X през 2016 г. Този производствен рекорд потвърждава завода на BMW Южна Каролина като най-големия завод по обем в глобалното производство на BMW Group мрежа.В допълнение заводът е изнесъл 287 700 автомобила миналата година, 70 процента от общото му производство.

„Миналата година беше много успешна за завода в Спартанбург. Нашите модели BMW X продължават да бъдат изключително популярни по целия свят и аз се гордея с ангажираността, показана от нашия екип от всеотдайни сътрудници за осигуряване на качествени превозни средства за нашите клиенти."

Кнуд Флор, президент и главен изпълнителен директор на BMW Manufacturing.

Крайъгълен камък в знака на "X"

2016 г. отбеляза надминаването - за втори път в завода в Южна Каролина - от 400 000 единици. През 2015 г. производството възлиза на 400 904 единици. Разбивката на производството на моделите е разпределена по-долу:

  • BMW X3 - 151 298
  • BMW X4 - 56 404
  • BMW X5 - 165 377
  • BMW X6 - 38 092

Заводът в Спартанбург приветства нов лидер

Миналия месец Кнуд Флор стана седмият президент и главен изпълнителен директор на BMW Manufacturing. Флор служи на BMW Group в продължение на 28 години. Той е работил в различни роли в компанията и на места по целия свят, включително четири години в съоръжението в Спартанбург като старши директор и супервайзор по управление на качеството за доставчици. Съвсем наскоро Флор беше старши вицепрезидент по корпоративно качество за BMW Group.

„Това е завръщане у дома за мен. Наслаждавах се на четирите си години в Спартанбърг в края на 90-те и очаквах с нетърпение тази възможност да се върна. Очаквам с нетърпение да работя с този екип и се вълнувам за бъдещето на този завод на BMW.”

$1 милиард инвестиции

BMW Manufacturing ще продължи да изгражда и инсталира оборудване около завода, докато се подготвя за бъдещето и ще добави пети модел към гамата - новото BMW X7.Строителните проекти включват нов цех за каросерии с обща площ над 111 000 квадратни метра и разширяване на площта за сглобяване на BMW X5 / X6 с над 18 000 квадратни метра. Инсталирането на специално оборудване и нов робот за каросерията ще се извърши през 2017 г.

BMW започва производството на автомобили в Съединените щати през 1994 г. и оттогава е произвело повече от 3,7 милиона автомобила по целия свят. BMW Group е инвестирала повече от 7,4 милиарда долара в завода в Южна Каролина. В момента BMW Manufacturing произвежда повече от 1400 автомобила на ден и изнася 70 процента от продукцията си в 140 страни по света.

Популярна тема