BMW X8: Мюнхен мисли за това

Съдържание:

BMW X8: Мюнхен мисли за това
BMW X8: Мюнхен мисли за това
Anonim
BMW X8 - BMW X7

BMW X8: SAV Coupe на бъдещото BMW X7 беше обмислено в BMW в Мюнхен. Всички в сблъсък с Range Rover Sport, Bentley Bentayga, Audi Q8 и Rolls-Royce Cullinan

BMW X8: SAV Coupe на бъдещото BMW X7 беше обмислено в BMW в Мюнхен. Всички, за да се сблъскат с Range Rover Sport, Bentley Bentayga, Audi Q8 и Rolls-Royce Cullinan.

Тъй като бъдещото BMW X7 вече е в напреднала тестова фаза, знаем, че немският производител няма да спре с този модел и вече планира да разшири гамата със следващия четен номер.Луксозен SAV, BMW X8 в момента се оценява в Мюнхен с няколко предложения за дизайн на масата. Ако бъде одобрено, BMW X8 ще излезе на пазара през 2020 г.

Просторен дизайн

Въпреки че някои индикации за дизайна на X8 твърдят, че ще следват същата рецепта, която BMW прилага за BMW X4 и BMW X6, слуховете са, че BMW няма да създаде страхотно BMW X6, а по-скоро реализирайте динамичния и спортен стил на типичен модел X.

В X8 един от приоритетите е да се осигурят на пътниците същите задни седалки като в BMW Серия 7, с достатъчно място за главата и линия на покрива, която постепенно се спуска към задната част.

Тъй като неговият дизайн ще се различава от X4 и X6, технически това ще бъде и единственият модел на BMW, който няма да споделя изцяло модулната платформа CLAR с останалите модели X. Особеният лукс, леките материали са необходимост.Това означава, че шасито му ще бъде базирано отчасти на новата алуминиева платформа на Rolls-Royce Cullinan и ще има някои секции от платформата CLAR за увеличаване на твърдостта, като същевременно поддържа ниска маса.

Неповторим лукс

Най-добрите материали и най-сложните технологии ще бъдат предложени на клиентите на BMW X8, които ще имат нов начин на пътуване, с интериор тип 2 + 2, с единични задни седалки. Опцията за 3-местна задна седалка - като тази на X6 - няма да се предлага в този висок клас SUV.

Мотори

Въпреки че BMW все още не е дало зелена светлина за този модел, обмислено е неговата маркетингова стратегия. BMW X8 трябва да се предлага само с два много мощни бензинови двигателя: BMW X8 xDrive40i и BMW X8 xDrive50i и Plug-in хибридни варианти: BMW X8 xDrive50e iPerformance и BMW X8 xDrive60e iPerformance.

BMW X8 xDrive50e ще се задвижва от същия задвижващ агрегат като бъдещото BMW 550e xDrive iPerformance, докато BMW X8 xDrive60e все още е в процес на разработка, но може да надхвърли 600 конски сили като цяло.Все още не е декларирано дали ще има термично отделение, задвижвано от 3,0-литровия 6-цилиндров или 4,4 TwinTurbo V8.

Също така е възможно X8 да попадне в ръцете на BMW M Division, така че не се изненадвайте да откриете 6,6-литров TwinTurbo V12, който тласка BMW X8 M60i MPerformance.

Популярна тема