Rolls Royce Phantom: l’ последният произведен напуска производствената линия

Съдържание:

Rolls Royce Phantom: l’ последният произведен напуска производствената линия
Rolls Royce Phantom: l’ последният произведен напуска производствената линия
Anonim
Rolls Royce Phantom VII Final Edition
Rolls Royce Phantom VII Final Edition

Rolls Royce Phantom: най-новият пример на флагмана Goodwood, напуска производствената линия и затваря една ера. Сега започва нова ера с Rolls Royce Phantom VIII

Rolls Royce Phantom: най-новият пример на флагмана Goodwood, напуска производствената линия и затваря една ера. Сега започва нова ера с Rolls Royce Phantom VIII.

От представянето си преди малко повече от 90 години, всяка кола, която получи името "Phantom", разшири границите на лукса, пред които другите трябваше да се изправят. Rolls Royce Phantom VII грациозно напуска сцената, след като определи първата глава от прераждането на Rolls-Royce, очакваме с нетърпение да преживеем отново неговия успех с предстоящото пристигане на неговия наследник. Едно дръзко, ново арт събитие, изградено върху изцяло нова архитектура, обещава отново да освети най-известното име в света на лукса."

Торстен Мюлер-Ötvös, управляващ директор, Rolls-Royce Motor Cars.

Phantom: върхът на лукса за повече от 90 години

Като негов модерен наследник, първото поколение Phantom е разработено в среда на трескава секретност, под тежестта на очакванията около толкова важна кола. Главният инженер Ърнест Хайвс стигна толкова далеч, че разпространи думата за бронираните обшивки из завода в подкрепа на кодовото име на проекта Easteren Armored Car (EAC). Този вид плам и глобален контрол, които заобикалят неговото развитие, може би не са били виждани отново за повече от седем десетилетия, когато малък екип от инженери и дизайнери се установява, в пълна секретност, в изоставена банка в централен Лондон. Тяхната задача беше да създадат Phantom, достоен за името и благоговейно за своята история, докато се правеха смели изявления за водещата позиция на Rolls-Royce в нов пейзаж на лукс.

Как се роди Rolls Royce Phantom VII?

При проектирането на Phantom VII задачата, която Иън Камерън и неговият дизайнерски екип трябваше да изпълнят, не може да бъде надценена. Rolls-Royce, под ново попечителство, имаше само пет години, за да проектира, разработи, инженерира и тества автомобил, достоен да влезе отново в съзнанието на елита. Светът беше на прозореца.

На 3 януари 2003 г. Иън Камерън представи на света - чрез глобалните медии - визията на нов Phantom. Колата работеше трети ден без проблеми. За да държи пресата далеч от пистата, Phantom VII е проектиран и разработен под маската на абсолютна секретност.

При разкриването на тази първа кола пресата беше единодушна в реакцията си, възхвалявайки Rolls-Royce и новите му собственици за това, че донесоха на света модерна интерпретация на класическите линии и пропорции, които имаха. поддържаха величествено присъствие, от страхотни поводи по света за три четвърти век.

Rolls Royce Phantom VII

Напълно нова алуминиева рамка, проектирана и изработена да издържи и фокусирана върху спестяването на маса, и задвижвана от великолепен 6.75L V12 двигател - атмосферен - придаващ онази нотка на "кадифе", която сте свикнали да очаквате от Rolls- Ройс

Зад емблематичните "самоубийствени врати" на Rolls-Royce Phantom стои изящно изработен интериор - изработен само с най-добрите материали, съчетан от нова занаятчийска работна сила и проектиран от майстори кожари и мебелисти.

Тези ранни занаятчии, част от работната сила в този първи ден от само 350 души, подпомогнати от процъфтяващо ново поколение от 1700 квалифицирани занаятчии, направиха възможно новото седмо поколение Rolls Royce.

За първи път, откакто ерата на каросерийните работи беше разрушена, както и персонализирането на луксозните потребители, сега се предлага пълна услуга за персонализиране чрез програмата на марката по поръчка. Услугата Bespoke с Phantom разполага с изящно бяло платно, върху което могат да бъдат изразени дръзките визии на нейните клиенти.

Rolls Royce Phantom VII Final Edition
Rolls Royce Phantom VII Final Edition
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: