Rolls Royce: тържествено открит нов шоурум в Сейнт Мориц

Съдържание:

Rolls Royce: тържествено открит нов шоурум в Сейнт Мориц
Rolls Royce: тържествено открит нов шоурум в Сейнт Мориц
Anonim
Rolls Royce Wraith
Rolls Royce Wraith

Rolls Royce: тържествено открит нов шоурум в Сейнт Мориц. Към него ще се присъедини и новият салон за отдих, открит наскоро в Куршевел

Rolls Royce: тържествено открит нов шоурум в Сейнт Мориц. Към това ще се присъедини новият лаундж салон, открит наскоро в Куршевел. Успехът, постигнат от летните локации на Rolls-Royce House, подкопан в най-големите морски курорти като Порто Черво, Ибиса и Френската Ривиера, ще бъде възпроизведен и в планинските курорти.

Успешният ренесанс на къщата на Rolls-Royce е изграден върху дълбоко разбиране на начина на живот на клиентите по целия свят. Затова марката счита за изключително важно да предлага сладко присъствие на по-бляскави и социални места по света, независимо от сезона на годината.

„Нашите клиенти представляват малка, но необикновена група от силно влиятелни и взискателни мъже и жени. Те търсят най-красивите изживявания в най-красивите дестинации в света. Следователно е уместно Rolls-Royce, най-известната луксозна къща в света, да поддържа присъствие, където и да се намира, като гарантира на настоящите собственици и на тези, които желаят да научат повече за марката, че никога няма да останат без ползата на Rolls-Royce.

Джеймс Крайтън, регионален директор за Европа, Rolls-Royce Motor Cars.

Куршевел

Фокусирайки се върху пиковия период на европейския ски сезон (28°януари - 17°февруари), Rolls-Royce ще донесе изящна колекция от автомобили по поръчка в елегантната обстановка на хотел Le Lana в Куршевел. Потенциалните клиенти ще бъдат поканени да шофират или да бъдат напътствани в рамките на цялостно изживяване след ден на пистите. Екипът на Rolls-Royce Concierge ще бъде там, за да осигури лесно преживяване за гостите. Шофьорите, разбира се, ще бъдат на разположение, за да посрещнат клиентите и да ги насочат до дестинация по техен избор.

Колекцията от автомобили ще включва Rolls Royce Dawn; най-социалният отворен турър в света. С всички възможни отстъпки по отношение на комфорта и климата, клиентите ще бъдат насърчени да свалят покрива и да се насладят на великолепните алпийски гледки към Куршевел.

Wraith Black Badge и Ghost Black Badge ще се предлагат или като кола с шофьор, или за тези, които желаят да седнат зад волана, пресичайки великолепните алпийски пътища на региона.

Св. Мориц

Също в най-важната част на зимния сезон, Сейнт Мориц съчетава ски антуража от световна класа с изключителна и космополитна среда.

Rolls-Royces ще се установи между 27°януари и 28°февруари в емблематичната дестинация на хотел Badrutt Palace. Подобно на Rolls-Royce Estate Studio в Порто Черво, ще има обзаведена стая, използвана за марката Rolls-Royce, която ще играе ролята на социален център, като идеална отправна точка за алпийски престой на борда на Rolls Royce Dawn, черна значка Ghost and Wraith.

Препоръчано: