BMW на 87-ия Международен автомобилен салон в Женева 2017 г

Съдържание:

BMW на 87-ия Международен автомобилен салон в Женева 2017 г
BMW на 87-ия Международен автомобилен салон в Женева 2017 г
Anonim
BMW Серия 4 LCI - BMW M4 Купе '(2)

BMW на 87-ия Международен автомобилен салон в Женева 2017. BMW Серия 5 Touring G31 ще царува върховно, с две нови лимитирани серии BMW i8s

BMW на 87-ия Международен автомобилен салон в Женева 2017. BMW Серия 5 Touring G31 ще царува върховно, с две нови лимитирани серии BMW i8.

Безспорната звезда ще бъде новото BMW Серия 5 Touring G31, наскоро представено пред медиите по света. Със своята динамика и гъвкавост, той се стреми да бъде отправна точка за членовете на средно-големите семейства в сегмента.Ще има и последните BMW Серия 4 и BMW M4, напълно обновени като стил и съдържание. Отправна точка за категорията с тяхната несравнима производителност и използването на първокласна технология; като се започне от Full LED и OLED технологията и се стигне до напълно интегрирана бордова телематика.

Световна премиера обаче за две BMW i8 в специална серия: BMW i8 Protonic Frozen Black Edition и BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition.

BMW Серия 5 Touring G31

Уникален стил, който се развива от този на седана, но с предимствата на гъвкавостта. Всъщност, в сравнение с предишния модел, новото BMW Серия 5 Touring G31 е нараснало на дължина с 36 милиметра, за да достигне 4943 милиметра, на ширина с 8 милиметра до 1868 милиметра и на височина с 10 милиметра до 1498 милиметра. Но междуосието също е удължено със 7 милиметра, достигайки по този начин 2975 милиметра, увеличавайки простора за пътниците и пространството за багаж.В новото BMW Серия 5 Туринг багажът също има повече място. При използване на всички седалки остава обем от 570 литра. В зависимост от изискванията, той може да бъде разширен до максимална стойност от 1700 литра, което надвишава тази на предишния модел с 30 литра.

Парола за гъвкавост

Стандартното оборудване включва автоматично зареждане. В комбинация с опционалния комфортен достъп е включено и безконтактно отваряне и затваряне, които се активират с движение на крака под задната престилка. Към това е добавена отделната бележка за отваряне на задния прозорец.

Покривалото на товарното отделение и мрежата на багажника вече се съхраняват в отделни контейнери, които могат да се съхраняват в съответните отделения под товарното отделение. Облегалката на задния диван е съставена от три елемента, които могат да бъдат разделени в съотношение 40:20:40. Отделните елементи се отключват дистанционно с натискане на бутон в багажника.Сгъването на облегалките вече става чрез електрически механизъм. Точно преди да достигнат хоризонтално положение, движението им надолу леко се забавя. За допълнително увеличаване на обема на багажника като опция се предлага задна седалка с регулируем ъгъл.

BMW Серия 4 LCI

BMW Серия 4 фейслифт: дебютира обновеният модел за 2017 г. Ново технологично съдържание, нови фарове с Full LED технология и нови цветови комбинации. Двигателите остават непроменени. История на успеха, която започна през 2013 г. с появата на BMW Серия 4 Купе "и която беше завършена на следващата година с BMW Серия 4 Кабриолет и BMW Серия 4 Гран Купе".

Автомобилите се произвеждат в заводите в Мюнхен (BMW Серия 4 Coupé), Регенсбург (BMW Серия 4 Convertible) и Динголфинг (BMW Серия 4 Gran Coupé), след което се изнасят по целия свят.

Новият екстериор: LED фарове и нови повърхностни обработки

Както очаквахме в нашите "шпионски" статии, фейслифтът на BMW Серия 4 получава две нови оформления на предните фарове, които са направени с LED технология и заменят настоящите ксенонови светлини.

FULL LED светлини с АКТИВНО управление се предлагат като опция за цялата гама Серия 4.

В допълнение, всички модели на BMW Серия 4 са стандартно оборудвани с LED фарове за мъгла.

LED задните светлини, използвани за първи път в BMW Серия 4, подчертават неговия спортен имидж. С интериорен дизайн, който напомня този, използван от BMW Серия 3 LCI и е вдъхновен отчасти от OLED фаровете на BMW M4 GTS.

Новите преработени въздухозаборници правят своя дебют, подобрявайки аеродинамичната ефективност на автомобила и подпомагайки охлаждането на новите двигатели. Промените в Sport Line и Luxury Line заслужават отделно споменаване, които сега получават ad hoc нов дизайн на предната част.

Двете нови екстериорни бои Snapper Rocks Blau и Sunset Orange, както и нов дизайн на джантите за моделите Advantage, Sport Line, Luxury Line и M Sport се предлагат изключително за новите модели на BMW Серия 4.

BMW M4 LCI

BMW M4 фейслифт: вариантите Coupe и Cabrio на BMW M4 са обогатени с ново техническо и информационно-телематично съдържание, което не променя изживяването при шофиране. Както при неотдавнашната актуализация на цялата гама BMW Серия 4, вариантите на "пълна пара" на модела "4" също получават малки, но важни подобрения.

Непромененият 3,0-литров шестцилиндров двигател, оборудван с технологията BMW M TwinPower Turbo, позволява на двете версии на BMW M4 да осигурят изключителна производителност - отказано от стандартното използване на пакета Competition - осигурява добре познатите 317 kW / 431 к.с. (комбиниран разход на гориво: 9, 1 - 8, 3 л / 100 км. Комбинирани CO2 емисии: 213 - 194 г / км).Дори най-спортните представители на семейството на BMW Серия 4 получават фин грим: BMW M4 Купе и BMW M4 Кабриолет са оборудвани стандартно с изцяло LED предни светлини в известния дизайн. Новите задни LED светлини предлагат свеж и техничен образ.

Световна премиера: BMW i8 Protonic Frozen Black Edition

BMW i8 Protonic Frozen Black Edition, произведен като лимитирана серия и достъпен от април 2017 г., дължи изключително изразителния си образ на боята BMW Individual, създадена специално за модела. Ексклузивната боя на каросерията Protonic Frozen Black е комбинирана с метални нотки на Frozen Grey. Коприненият блясък на боята, нанесен чрез усъвършенстван процес, подчертава особено интензивно динамичните линии и елегантния дизайн на купето на BMW i8, изработено от синтетичен материал, подсилен с въглеродни влакна (CFK).

BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

През 2017 г. офертата ще бъде допълнена от още едно специално издание: BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition също ще бъде представен чрез ексклузивна боя BMW Individual. И двете специални издания ще бъдат оборудвани с преработени 20-инчови алуминиеви джанти BMW i със стил W-спици и боядисани повърхности, както и диференцирани гуми. В кокпита и на двете специални издания повърхностите за сядане и централната конзола с декоративни шевове в контрастиращ жълт цвят подчертават спортния и в същото време екстравагантен стил, който характеризира дизайна на кокпита.

Контрастиращите декоративни шевове в жълто се намират и в страничните облицовки и вътрешните панели на вратите, в подовите стелки и в долната част на арматурното табло. Облицовка на покрива в цвят антрацит, сиви ленти за колани, керамични апликации в селектора на скоростите и в контролера iDrive, както и прагове на вратите с надпис edition допълват изключителната атмосфера на интериора на специалните издания.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ BMW M4 фейслифт Образ Образ BMW Серия 4 фейслифт Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition

Популярна тема