BMW M235i xDrive: EAS мисли така

Съдържание:

BMW M235i xDrive: EAS мисли така
BMW M235i xDrive: EAS мисли така
Anonim
BMW M235i xDrive от EAS

BMW M235i xDrive: EAS - European Auto Source - представя си го така, украсено с много джаджи, предоставени от DINAN Motorsport

BMW M235i xDrive: EAS - European Auto Source - представя си го така, украсено с много джаджи, предоставени от DINAN Motorsport. Собственикът на това BMW M235i xDrive искаше да даде шанс на живота на своето „мъниче“и изборът падна върху тунера Dinan. В рамките на този коктейл се използват нови компоненти от DINAN за всмукателния, междинния охладител, изпускателната система и контролния блок за настройка на производителността.

Като доверена и висококачествена марка, използването на компоненти DINAN изведе това BMW M235i xDrive до ново ниво на производителност.

Използването на компоненти от въглеродни влакна, направени от Dinan, е само за начало, като се има предвид, че неговото специфично ECU добавя 10 к.с. и 20 Nm въртящ момент, благодарение също на новата въздушна кутия, филтър и MAF. Новата смукателна уста също усилва индукционния шум с по-агресивен тон. Свободно течащият ауспух от неръждаема стомана на Dinan с черни керамични ауспухи добавя допълнителни 6 конски сили и 7 Nm. Този ауспух също така разполага с камера Helmholtz, която намалява вибрациите, за да осигури приятно изживяване при шофиране.

Свеж въздух за успокояване на горещите духове и 461 връчени автобиографии

Новият високоефективен междинен охладител предлага печалби от 15 конски сили и 17 Nm и 240% увеличение в зоната на максимална ефективност на охлаждане. Тази актуализация предпазва двигателя от прегряване в случай на много горещи дни на пистата. Всички горепосочени актуализации, в сътрудничество с Dinan Stage 4 Performance Tuner plus и Dinan Big Turbo, довеждат крайния резултат от мощност до 461 конски сили и 617 Nm въртящ момент.

Най-добрата част от всичко е, че дългосрочната надеждност не се влияе от тези гарантирани актуализации.

Автомобилът е оборудван и с пружинен комплект Dinan Performance Springs, който сваля колата с 1,3 см отпред и 1,6 см отзад. BMW M Performance спойлер от въглеродни влакна украсява предния капак, добавяйки елегантен и изтънчен щрих. Това лудо BMW Серия 2 не изглежда много по-различно от "стоковите", но по отношение на производителността това е съвсем различна история.

Модификации на BMW M235i xDrive от EAS

  • Dinan - Неръждаем ауспух със свободен поток с черни накрайници
  • Dinan - високоефективен двуядрен интеркулер
  • Динан - вход за студен въздух от въглеродни влакна
  • Dinan - Performance Tuner Stage 4 за BMW M235i F22
  • Dinan - Пролетен комплект за изпълнение
  • Dinan - Голямо турбо за двигателя BMW N55
  • BMW - M Performance заден спойлер от въглеродни влакна
BMW M235i xDrive от EAS BMW M235i xDrive от EAS Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема