BMW M140i Performance Edition: специална версия в Австралия

Съдържание:

BMW M140i Performance Edition: специална версия в Австралия
BMW M140i Performance Edition: специална версия в Австралия
Anonim
BMW M140i Performance Edition AU

BMW M140i Performance Edition: специална версия в Австралия, ограничена до общо 60 бройки. 15 от тях ще бъдат ръчни и ще имат лого M и персонализирана номерирана табела

BMW M140i Performance Edition: специална версия в Австралия, ограничена до общо 60 бройки. 15 от тях ще бъдат ръчни и ще имат логото M и персонализирана номерирана табела. BMW добави редица BMW M Performance Parts елементи на хечбека Серия 1, за да направи лимитираното издание изключително, включително 19 ″ алуминиеви джанти със Syling M със сатенено сиво покритие, външни огледала от въглеродни влакна, лъскава черна решетка и черни задни перки, както и спойлер, монтиран на задното стъкло за завършване на работата.Включена е и високопроизводителна изпускателна система BMW M с хромирани накрайници.

Купето също получава някои актуализации, като се започне с алкантара и вложки от въглеродни влакна, съчетани с M Performance волан с детайли от въглеродни влакна и кожени шевове отзад. Той също така е оборудван с централна конзола от въглеродни влакна и алкантара, покриваща арматурното табло и спортни седалки от плат с вложки от алкантара.

За да подобри спортния си вид, специалното издание на BMW M140i Performance Edition получава нови алуминиеви капачки на педалите, докато ръчните варианти получават копче за превключване от въглеродни влакна.

Не само естетически, но и механично

Механичен диференциал с ограничено приплъзване е добавен към ръчните версии.

Без подобрение на общата мощност на BMW M140i, което се задвижва от новото B58, с 6-цилиндров редови, 3,0-литров и TwinScroll турбокомпресор, способен да достави 340 к.с. и 500 Nm максимален въртящ момент.

На цена от $71 900 плюс разходите за въвеждане в експлоатация - което представлява увеличение от $7000 спрямо цената на M140i в Австралия - BMW M140i Performance Edition ще пристигне през второто тримесечие на тази година.

BMW M140i Performance Edition AU air-describedby=gallery-2-8931 "

Популярна тема