BMW M4 Club Sport: хванат гол

Съдържание:

BMW M4 Club Sport: хванат гол
BMW M4 Club Sport: хванат гол
Anonim
BMW M4 Club Sport F82

BMW M4 Club Sport: хванат гол! Моделът, който ще се намеси между BMW M4 Competition Package и BMW M4 GTS, е практически представен

BMW M4 Club Sport: хванат гол! Моделът, който ще се намеси между BMW M4 Competition Package и BMW M4 GTS, е практически представен! Да не се бърка с версията Competition Sport, предназначена за испанския пазар.

Съществените разлики се дължат на:

  • Нов ръб от въглеродни влакна в стил GTS, но не толкова екстремен
  • BMW M Performance джанти, произведени от BBS Fi-R Style
  • Нов нолдер на карбоновия багажник на BMW M Performance
  • Заден дифузьор от въглеродни влакна и титаниеви ауспуси
  • Капак на двигателя в стил GTS от въглеродни влакна със система за впръскване на вода

По принцип този модел се вписва по средата между екстремните GTS и BMW M4 с пакет Competition, но тъй като имаме водно впръскване, моделът ще развие същата мощност като BMW M4 GTS, или 500 CV.

Защо Club Sport, а не GTS?

Въпреки това, в Гархинг - домът на BMW M - фокусът е върху други модели на BMW Club Sport, в допълнение към новото BMW M2 CS от 2018 г. Какво се крие зад него, не можем да си представим. Актуализирането на номенклатурния модел на Club Sport гарантира значително подобрение на производителността, без обаче да навлиза в областите на GTS вариантите, като по този начин се постигат компромиси при ежедневна употреба, свързани с търсенето.

Наскоро представен модел беше BMW M4 Competition Sport. Предлага се само за испанския пазар и само в 60 бройки, този модел има някои функции, заимствани от BMW M4 GTS, но без да е толкова екстремно. Трябва обаче да се направи едно възможно пояснение, а именно, че моделите CS могат да бъдат проста еволюция на съществуващ модел. Което изглежда се случва с BMW M2, където моделът BMW M2 CS ще замени „нормалното“BMW M2.

Ако препозиционирането е резултат от естетичен фейслифт и повишаване на производителността, за бъдещи модели като евентуално BMW M5 CS, тогава бихме могли да имаме същия начин на действие като BMW M2. Моделите с ограничено издание, със специални заявки, също могат да бъдат персонализирани със символа CS.

BMW M4 Club Sport F82 "

Популярна тема