BMW i8 Spyder: първи шпионски снимки на модела “ открито” на марката BMW i

Съдържание:

BMW i8 Spyder: първи шпионски снимки на модела “ открито” на марката BMW i
BMW i8 Spyder: първи шпионски снимки на модела “ открито” на марката BMW i
Anonim
BMW i8 Spyder

BMW i8 Spyder: първи шпионски снимки на модела „на открито“на марката BMW i. Дългоочаквано и очаквано от няколко концепции, BMW i8 Spyder най-накрая е реалност

BMW i8 Spyder: първи шпионски снимки на модела „на открито“на марката BMW i. Дългоочаквано и очаквано от няколко концепции, BMW i8 Spyder най-накрая е реалност. Лансиран през 2012 г. като BMW i8 Spyder Concept и преработен като BMW i Vision Future Interaction Concept, представен на CES 2016, BMW i8 Spyder вече е на главната линия.

Що се отнася до BMW i8, неговият вариант Roadster ще бъде много близък до концепцията без врати, видяна на CES в началото на 2016 г. i8 Spyder ще бъде изграден на по-късо междуосие и ще бъде истински двуместен автомобил. BMW планира да пусне BMW i8 Roadster навреме за LCI на BMW i8 през 2018 г.

Клаус Фрьолих, член на Борда на директорите, отговарящ за развитието, каза:

„Нашата цел е ясна: позицията на BMW Group като лидер на технологичния пазар. С проекта BMWi 2.0 ще имаме възможност да достигнем в областта на автономното шофиране. Ще трансформираме изследователските проекти в нови видове промишлени процеси, извеждайки бъдещите технологии на пътя."

Засега това, което виждаме, е Spyder, за който се предполага, че има сгъваем платнен покрив, разположен зад седалките. Нещо много леко, но в същото време функционално.

Що се отнася до механиката, ще имаме актуализация в термичния отдел, с нов инжекцион на мощност за 1,5-литровия 3-цилиндров B38, който може да нарасне до около 260 к.с. "Лъвската" роля все още ще играе триото електрически мотори (1 на задната и 2 на предната ос), които ще имат повишена мощност, но подобрена производителност. Това ще позволи на хибридния спортен автомобил на марката BMW i да има повече мощност, без да има нужда от прекалено голям пакет батерии.

Carpix снимка

BMW i8 Spyder air-describedby=gallery-2-8980 "

Популярна тема