BMW Group и Mobileye представят Road Experience Management

Съдържание:

BMW Group и Mobileye представят Road Experience Management
BMW Group и Mobileye представят Road Experience Management
Anonim
BMW Group - ТУК Карти

BMW Group и Mobileye обявиха днес, че са подписали споразумение за представяне на проекта Mobileye Road Experience Management (REM™)

BMW Group и Mobileye обявиха днес, че са подписали споразумение за въвеждане на проекта Mobileye Road Experience Management (REM™), технологията, която събира и обработва пътни данни, в моделите на BMW Group, които ще дебютират на пазара през 2018 г. Това споразумение за събиране на данни в реално време, използващо превозни средства, оборудвани с Advanced Driver Assist System (ADAS), преодолява технологичната празнина за автономно шофиране чрез използването на карти с висока разделителна способност от ново поколение, така че да направи шофирането по-безопасно и много повече ефективни за потребителите.

Споразумението беше сключено под формата на индустриално включване и сътрудничество с цел по-нататъшно насърчаване на автономното шофиране по безопасен и надежден начин. Данните от сензорите, използвани от BMW Group, могат да бъдат обединени с данни от различни производители на автомобили, което води до широкомащабно използване на използваните данни, така че да се създаде системата Mobileye Global RoadBook (GLRB ™), която е в състояние да управлява и Бързо актуализирайте HD карти с друга точност на местоположението. Автономните превозни средства ще изискват HD карти, които могат да се идентифицират и актуализират с промените в близката среда в реално време, което позволява много кратък период от време „да отразява реалността“.

ТУК Maps допринася за всичко

За да подпомогнат бързото създаване и актуализиране на HD картографиране, BMW Group и Mobileye ще прехвърлят анонимни данни към HERE, водещата услуга за картографиране и местоположение.HERE ще използва тези данни и свързаната информация, за да прави актуализации в реално време от HERE HD Live Map, облачната услуга в реално време за частично, силно или напълно автономни автомобили. По този начин винаги ще подобрява своята Open Location Platform, като гарантира точно представяне на реалния свят, както е засегнат от промените. Mobileye и HERE съобщиха намерението си да интегрират данни, събрани чрез технологията REM™, като по-високо ниво за HERE HD Live Map. BMW Group винаги е подчертавала, че е отворена за сътрудничество с други партньори, както OEM производители, така и трети страни.

Популярна тема