BMW Z5 G29: Мюнхенският роудстър “ открито”

Съдържание:

BMW Z5 G29: Мюнхенският роудстър “ открито”
BMW Z5 G29: Мюнхенският роудстър “ открито”
Anonim
BMW Z5 Roadster 2018 G29 Spy

BMW Z5 G29: тук е на открито. Това е първият път, когато новият Munich Roadster се показва пред публика със свален платнен покрив

BMW Z5 G29: тук е на открито. Това е първият път, когато новият Munich Roadster се показва пред публика със свален платнен покрив, благодарение на отопляемите седалки и системата "Air Scarf", които му позволяват да обикаля Швеция при минусови температури.градуса по Целзий. За да бъдем точни, BMW Z5 Roadster беше ПО-МАЛКО от 14 градуса. Тестовите пилоти на новата Toyota Supra, от друга страна, се представиха по-добре, тъй като тяхната кола е изключително купе.

Зарязвайки твърдия покрив на Z4 в полза на мекия покрив, BMW Z5 все още има временни фарове и задни светлини, докато каросерията на автомобила е готова за производство. Разбира се, всичко беше маскирано от допълнителни панели с вече познатия въртящ се камуфлаж.

От някои гледни точки, като на снимката по-долу, всъщност можете да видите черните нитове, използвани за свързване на фалшивия панел към истинското тяло. Ето защо би било безсмислено да говорим за дизайна на автомобила, тъй като той все още е напълно замаскиран. Същото важи и за интериора с оглед на таблото, което е скрито под черно парче плат.

От 2018 г. с всички двигатели на BMW

BMW Z5 и Toyota Supra няма да пристигнат на пазара до началото на 2018 г. И двата автомобила ще се задвижват от 4 и 6-цилиндрови двигатели на BMW, съчетани със задвижване на всички колела, както и от задната бележка.Toyota, за своята Supra, също може да използва 2,0-литровия 4-цилиндров, съчетан с електрически агрегат, възползвайки се от нейното ноу-хау. Засега неофициално е изключено BMW Z5M, но вече е сигурно, че ще пристигне модел BMW M Performance: BMW Z5 M40i xDrive M Performance.

Образ Образ Образ BMW Z5 Roadster 2018 G29 Spy air-describedby=gallery-2-9006 "

Популярна тема