BMW Motorrad International GS Trophy Централна Азия, започва в Монголия

Съдържание:

BMW Motorrad International GS Trophy Централна Азия, започва в Монголия
BMW Motorrad International GS Trophy Централна Азия, започва в Монголия
Anonim
BMW Motorrad International GS Trophy Централна Азия 2018 - Монголия

BMW Motorrad International GS Trophy Централна Азия, започва в Монголия! По заявката „Destination Adventure 2018“първите квалификации сега започват

BMW Motorrad International GS Trophy Централна Азия, започва в Монголия! По заявката „Destination Adventure 2018“започват първите квалификации. Всеки – мъж или жена – желаещ да спечели място в това престижно мотоциклетно приключенско състезание, трябва да се присъедини, за да вземе участие в регионалните квалификации, които ще се проведат през 2017 г.

След Северна и Южна Африка, Южна, след това Северна Америка и Югоизточна Азия, шестият BMW Motorrad International GS Trophy се мести в Монголия. От известно време мечтана дестинация за приключенски мотоциклетисти, страната предлага невероятна природа и фантастични предизвикателства на кон, потопена в огромна територия, която е известна с екстремни климатични условия, населена (рядко) от често номадски хора и свикнете да живеете в непримирима среда.

Приключението ви очаква: регистрирайте се сега

BMW Motorrad International GS Trophy е отворен за всички непрофесионални водачи на BMW. Състезателните изпитания са съсредоточени върху тестване на шофьорите на техните умения за шофиране, приключения и работа в екип, докато управлението на мотоциклета BMW GS е в основата на набора от умения. Регионалните квалификации през 2017 г. като цяло възпроизвеждат предизвикателствата на GS International Trophy и често се организират за два или повече дни, като точките се дават на отделните пилоти, които ще стигнат до финал, където най-добрите ще се състезават за трите позиции в отбора.

Тримата най-талантливи ще бъдат напълно оборудвани от BMW Motorrad за трофея, включително полет в Монголия и всеки ще бъде свързан с BMW GS с персонализирана ливрея, която могат да карат по време на събитието

Международен GS Trophy женски отбор: жени в приключение

След успешното въвеждане през 2016 г. жените също ще присъстват в Монголия. "Centaures", които карат GS, идващи от цял ​​свят, ще могат да се класират за финала чрез нова процедура.

Те могат да се класират за своя национален отбор в регионалните квалификации, в пряка конкуренция с мъжете. В допълнение, най-добрите две жени във всяка регионална квалификация (които не са достигнали първите три в общото класиране) ще бъдат преместени напред в квалификационните етапи, където, както преди, най-добрите от тях ще бъдат избрани за международния GS Trophy Female Team.

Популярна тема