BMW Motorrad Milano: Сезонът без край започва

Съдържание:

BMW Motorrad Milano: Сезонът без край започва
BMW Motorrad Milano: Сезонът без край започва
Anonim
BMW Motorrad Милано - EA7 Милано

BMW Motorrad Milan: Сезонът без край започва с присъствието на мача от баскетболната Евролига между EA7 Emporio Armani Milano срещу S FC Barcelona Lassa

BMW Motorrad Milano: Сезонът без край започва с ексклузивна вечер, посветена на спорта с шампионите EA7 Olimpia Milano. Гостите на BMW Motorrad Milano, след ексклузивен коктейл и вечеря, ще могат да присъстват на вълнуващия баскетболен мач от Евролигата между EA7 Emporio Armani Milano срещу S FC Barcelona Lassa, в Sala Belvedere на Mediolanum Forum в Асаго.

BMW Milano, търговският клон на BMW Italia S.p.A, работи заедно с EA7 Emporio Armani Olimpia Milano от 2012 г., с който споделя различни ценности, включително вкус към предизвикателства и желание за непрекъснато подобряване.

Само за да подчертае връзката с баскетболния отбор на Милано, BMW Motorrad Milano организира ексклузивна вечер, в която спортът, изискаността и всички лайфстайл ценности на марката се обединяват за мача от Евролигата между шампионите на Милане Екип и испанците на FC Barcelona Lassa.

На арената с BMW S 1000

Развлеченията и спортът всъщност ще бъдат идеалният съпровод за стартирането на първата среща от сезона на мотоциклетите на марката Propeller: „Спортното изживяване“, което ще предложи на двама късметлии едно силно вдигащо адреналина преживяване: те всъщност ще имат възможността да прекарат цял ​​уикенд в Имола за първия италиански етап от Световния шампионат по супербайк, гости на Althea BMW Racing Team и една седмица в каране на BMW S 1000 XR или BMW S 1000 R, да изпитате на живо уникалните емоции, които 4-цилиндровият редови двигател може да предложи.

Впечатляваща динамика на шофиране, спортен характер, най-високо ниво на безопасност и отлична гъвкавост характеризират не само моделната година 2017 на супер спортния автомобил BMW S 1000 RR, но и другите членове на семейството: BMW S 1000 R Dynamic Roadster и BMW S 1000 XR Adventure Sport.

Поводът ще бъде най-добрият начин да отпразнувате началото на безкрайния сезон на BMW Motorrad в очакване на вълнението, което ще продължи във всички официални шоуруми, насрочени за 25 и 26 февруари 2017 г.

BMW Motorrad Milano - EA7 Milano Образ Образ
Образ

Популярна тема