Motodays 2017: BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma, присъстват

Съдържание:

Motodays 2017: BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma, присъстват
Motodays 2017: BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma, присъстват
Anonim
BMW Motorrad

Motodays 2017: BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma, присъстващи на Kermesse, което ще се проведе от 9 до 12 март 2017 г. на Римския панаир

Motodays 2017: BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma, присъстващи на Kermesse, което ще се проведе от 9 до 12 март 2017 г. във Fiera di Roma. Баварската къща ще присъства със собствен щанд в зона B10 на зала 4. За посетителите, ентусиастите и любопитните ще има възможност на открито да извършат тестови карания с почти всички модели от гамата на BMW Motorrad: от макси-скутерите C 650 Sport, C 650 GT и C evolution, до чисто новия R 1200 GS във версиите Rallye и Exclusive, от спортните S 1000 R и S 1000 XR до завладяващия R nineT Scrambler.Въпреки че ще има много новости, изложени на публиката, която ще има възможността да наблюдава на живо три мотоциклетни души: спорт, приключение и турне.

Светът на BMW Motorrad Sport

Светът на спорта ще бъде представен от моделната година 2017 на супер спортния автомобил S 1000 RR и от другите два члена на семейството: Dynamic Roadster S 1000 R и Adventure Sport S 1000 XR, всички три, характеризиращи се с впечатляваща динамика на шофиране, енергичен спортен характер, комбиниран с максимално ниво на безопасност и отлична гъвкавост.

Светът на BMW Motorrad Adventure

За света на GS и вселената на приключенията, кралицата на ендурото не може да не присъства: новият R 1200 GS, бестселърът на марката, също във версии Rallye и Exclusive. BMW Motorrad разширява своето GS портфолио не само чрез множество продуктови оптимизации, но и чрез разширяване на характеристиките на автомобила. За първи път R 1200 GS може да бъде конфигуриран, като се вземе предвид предпочитаната област на използване на водача, като се избере един от двата стилови пакета, Rallye или Exclusive, и по този начин се даде предпочитание на по-ендуро или по-ексклузивна ориентация.

Новият G 310 GS също присъства на събитието. Здрав, динамичен и с класически дизайн, той перфектно въплъщава известния дух на GS. Благодарение на добре познатата GS ергономичност, страничната линия, защитното предно стъкло, той е идеалният мотоциклет, който да се сблъсква дори с градската джунгла всеки ден

Светът на BMW Motorrad Heritage

В изданието Motodays 2017 участват и петте версии на Heritage world: обновените R nineT и R nineT Scrambler, двата роудстъра R nineT Racer и R nineT Pure и накрая новият R nineT Urban G / S със силна индивидуалност на класическо вдъхновение. Цялото семейство Heritage споделя характерния двигател Boxer с въздушно/маслено охлаждане, който съчетава класическо удоволствие от мотоциклета с динамично удоволствие от шофирането със силен емоционален заряд.

Световното турне на BMW Motorrad

И накрая, светът на турнето с флагманите на гамата BMW Motorrad, K 1600 GT, характеризиращ се с величествената мощност на шестцилиндровия двигател, неподражаем звук и елегантни и криволичещи линии, и R 1200 RT, оборудван с динамичния Boxer с мощност 92 kW (125 к.с.) при 7750 об/мин и първокласен комфорт.Туристическите мотоциклети BMW Motorrad предлагат луксозен комфорт и особено приятна динамика на шофиране, превръщайки всеки път и всеки момент в незабравимо изживяване.

Популярна тема