BMW DesignWorks: 8 награди John Deere Design Awards

Съдържание:

BMW DesignWorks: 8 награди John Deere Design Awards
BMW DesignWorks: 8 награди John Deere Design Awards
Anonim
BMW Designworks
BMW Designworks

BMW DesignWorks: 8 награди за дизайн за свързани модели на John Deere Земеделски машини

BMW DesignWorks: 8 награди за дизайн за свързани модели земекопни машини John Deere. През 2016 г. компанията получи осем награди в международни конкурси за дизайн на John Deere в строителството и горското стопанство.

„Проектирането на много сложни машини изисква задълбочени технологични познания. Откакто проведохме първия си проект H Crawler за John Deere през 1996 г., основата за успех сред нашите компании беше непрекъснатото споделяне на знания и опит, заедно с постоянното насърчаване на споделена култура на проектиране.

Оливър Хайлмър, президент на Designworks.

През 2016 г. международните комитети за дизайн на качеството признаха резултатите от дългогодишната връзка между BMW Designworks и John Deere.

Награда Red Dot

Две верижни машини на John Deere бяха водещи – верижната машина 850K и верижната машина 1050K – бяха отличени в началото на 2016 г. с наградата Red Dot за изключителен продуктов дизайн. Проектът е замислен да комуникира двете основни характеристики на тези превозни средства: здравина и устойчивост. В същото време тази строителна техника трябва ясно да се идентифицира като John Deere. Обединяващите елементи, като фасетираните външни повърхности, създават смело изражение без излишни украшения. Тези наклонени повърхности подобряват видимостта на оператора, правейки работата по-лесна и по-ефективна. Новият дизайн на кабината я прави по-тиха и по-комфортна от предишните модели, допринасяйки за благосъстоянието на тези, които прекарват много часове в работа с тези машини в някои от най-трудните терени в света.

Награда за добър дизайн

През декември компаниите получиха допълнително потвърждение за постиженията на своите проекти. Журито на наградата за добър дизайн отличи пет продукта на John Deere. Тези награди потвърдиха високото качество на дизайна на 850K и 1050K Crawlers. В допълнение, колелният Feller Buncher 843L беше награден за своите постижения в подобряването на производителността при тежки условия на работа. Багер-товарач 410L получи награда, която признава способността му да подобрява производителността, лекотата на използване и комфорта. И накрая, 848L Skidder убеди журито с изключителната си производителност, решения против умора и комфорт срещу плъзгане. Наградата за добър дизайн е една от най-престижните, признати и най-старите награди за дизайн в света. Създадена е през 1950 г., за да почете най-високите постижения в областта на дизайна.

iF награда за дизайн

През януари престижното жури на iF обяви своята присъда, като посочи 1050K Crawler сред победителите.

„Независимо от сектора, ние гледаме към бъдещето и сме изправени пред най-технологичното предизвикателство: дигитализация, съчетана с изчистен естетически аспект. Като част от BMW Group, ние силно вярваме, че лидерството в дизайна може да помогне за справяне с някои от тези предизвикателства. Чрез сътрудничество и междуиндустриален обмен на знания ние сме в състояние да разработим завладяващи продуктови решения за клиенти и фирми."

Оливър Хайлмър, президент на Designworks.

BMW Designworks
BMW Designworks
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Популярна тема