TEFAF: BMW удължава партньорството до 2019 г

Съдържание:

TEFAF: BMW удължава партньорството до 2019 г
TEFAF: BMW удължава партньорството до 2019 г
Anonim
TEFAF 2017 - BMW Group Холандия

TEFAF: BMW удължава партньорството до 2019 г., като доставя автопарк от BMW Серия 7 на едно от най-важните изложения за изкуство и антики в света

TEFAF: BMW удължава партньорството до 2019 г., като доставя флотилия от BMW Серия 7 като автомобили за ползване на едно от най-важните изложения за изкуство и антики в света. 30°издание на TEFAF Maastricht, един от най-важните панаири за изкуство и антики в света, ще се проведе от 10 до 19 март 2017 г. в Маастрихт, Холандия.

"TEFAF е в челната десетка на най-големите панаири на изкуството в света и това издание ще бъде толкова впечатляващо, колкото и първото. Организацията TEFAF е перфекционистка както винаги и ние сме горди да асоциираме марката BMW с това престижно събитие за още три години. До 2019 г. почетните гости на панаира ще могат да изпитат същото ниво на перфекционизъм на борда на автомобили BMW"

Питър Хауг, маркетинг директор на BMW Group Холандия.

Автопаркът ще се състои изключително от BMW Серия 7 с дълго междуосие, с най-благородните двигатели, като BMW 750Li xDrive, задвижван от V8 4.4 TwinTurbo, чрез екологичното BMW 740Le xDrive iPerformance и мощното BMW 750Ld, със своя компресорен 3,0-литров шестцилиндров двигател с четири турбокомпресора.

Някои автомобили са оборудвани с опционалния интериорен пакет Executive Lounge, който включва две единични седалки отзад, напълно независимо регулируеми и с функция за масаж.Всеки лек автомобил осигурява максимален комфорт благодарение на пневматичното окачване и благодарение на Executive Drive Pro, който разпознава всяка една неравност на пътя чрез стерео камера и подготвя окачването по съответния начин, комфортът е абсолютно първокласен.

BMW Art Guide от Iнезависими колекционери и TEFAF 2017

В допълнение към паркинга, посещението на Buitenplaats Kasteel Wijlre - дом на колекцията на Jo и Marlies Eijck - е част от дейностите на BMW Group Холандия по време на събитието TEFAF 2017. Колекцията е посочена в най-новото BMW Art Guide от независими колекционери, което включва 256 частни колекции на съвременно изкуство, все още достъпни за публиката - включващи големи и малки художници, известни и сравнително неизвестни.

270 реномирани галерии от цял ​​свят допринасят за превръщането на събитието TEFAF в сцена за най-важните художествени произведения на пазара.От 2001 г. TEFAF е партньор на BMW Group, която подкрепя множество други арт панаири по света, включително Art Basel, Art Basel Miami Beach, Art Basel Хонг Конг, Frieze London, Frieze New York, Paris Photo, както и инициативи като Gallery Weekend Berlin. BMW Group също така подкрепя дългосрочно сътрудничество с културни институции и артисти от цял ​​свят, които изпълняват проекти като BMW Tate Live Preis der Nationalgalerie и BMW Art.

За повече информация относно TEFAF, моля, вижте: www.tefaf.com

TEFAF 2017 - BMW Group Холандия "

Популярна тема