BMW Серия 6 M Sport Limited Edition: лебедова песен?

Съдържание:

BMW Серия 6 M Sport Limited Edition: лебедова песен?
BMW Серия 6 M Sport Limited Edition: лебедова песен?
Anonim
BMW Серия 6 M Sport Limited Edition
BMW Серия 6 M Sport Limited Edition

BMW Серия 6 M Sport Limited Edition: лебедова песен за страхотното мюнхенско купе с тази специална спецификация? Не, само максимално удоволствие от шофирането

BMW Серия 6 M Sport Limited Edition: лебедова песен за страхотното мюнхенско купе с тази специална спецификация? Не, само максимално удоволствие от шофирането. Новият вариант на мюнхенското купе предлага специфични нива на оборудване в комбинация със спортния М пакет, както е конфигуриран за всеки конкретен модел. BMW Серия 6 M Sport Limited Edition се предлага в ограничени количества от април 2017 г. в комбинация с BMW Серия 6 Купе, BMW Серия 6 Кабриолет и BMW Серия 6 Гран Купе.

Елементите на BMW Серия 6 M Sport Limited Edition включват метална екстериорна боя Sonic Speed Blue, която се предлага за първи път с моделна година 2017, и 20-инчови M Style алуминиеви джанти, в две - тонален цвят. Спортната и елегантна нотка на лимитирания модел е подчертана и от капаците на огледалата от карбонови влакна.

Ексклузивни интериори

Моделът M Sport Limited Edition също добавя отличителна нотка на стил към интериора. Шофьорът и пътникът отпред се наслаждават на отличителното изживяване при шофиране на комфортни седалки, тапицирани с финозърнеста пълнозърнеста кожа Merino BMW Individual в комбинация черно/фиордово синьо. Тази цветова комбинация се предлага ексклузивно за моделите с ограничено издание и е допълнена с подови стелки с контрастни кантове във фиордно синьо. Завладяващата атмосфера се допълва от довършителни вложки от въглеродни влакна, включително скоростния лост с апликации от въглеродни влакна и сините прагове на вратите и надпис „M Sport Limited Edition“.

Моделът M Sport Limited Edition се предлага не само за всички варианти на каросерията на BMW Серия 6, но може да бъде независимо свързан с цялата гама налични двигатели. Тоест, той може да се куплира с 3,0-литровия 6-цилиндров редови двигател с компресор с 235 kW / 320 к.с., големия бензинов двигател V8 4.4 TwinTurbo с 330 kW / 450 к.с. и 3,0-литровия 6-цилиндров редови TwinTurbo дизелов двигател с 230 kW / 313. CV. Всички двигатели са куплирани стандартно с 8-степенна спортна скоростна кутия Steptronic. Като алтернатива на задвижването на задните колела, всички варианти на модела на BMW Серия 6 се предлагат със системата за задвижване на четирите колела BMW xDrive.

BMW Серия 6 M Sport Limited Edition
BMW Серия 6 M Sport Limited Edition
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: