BMW X3 G01: разтягане на “ колела ” в официален зимен тест

Съдържание:

BMW X3 G01: разтягане на “ колела ” в официален зимен тест
BMW X3 G01: разтягане на “ колела ” в официален зимен тест
Anonim
BMW X3 G01 шпионски зимен тест
BMW X3 G01 шпионски зимен тест

BMW X3 G01: разтяга "колелата" в официален зимен тест на BMW. Същата баварска къща пуска официалните "шпионски" снимки

BMW X3 G01: разтяга "колелата" в официален зимен тест на BMW. Същата баварска къща пуска официалните "шпионски" снимки. Въпреки че окончателният модел ще бъде показан скоро, BMW ни дава предварителен преглед на своя нов X3 G01. Външните размери ще бъдат много подобни на второто поколение BMW X5 и трябва да предложат справедлив баланс на много потенциални клиенти, които искат компромис между размер и цена. Динамичното шофиране и надеждността са само две от основните характеристики на всеки автомобил BMW. За да гарантира тези специфични характеристики, баварската марка инвестира много време и ноу-хау както в конструирането, така и в тестването на нови автомобили.

Много преди нова моделна серия да излезе на пазара, тя ще трябва да издържи може би най-тежките тестове за стрес и издръжливост в света. Това включва, например, тестване при екстремни климатични условия, като тези, преобладаващи в парещите пустини или тези в студени зимни пейзажи.

Непрекъсната настройка за максимално удоволствие

В допълнение, големите ледени повърхности на замръзналите езера и многобройните пътища, вечно покрити със сняг, предлагат отлични условия за настройка на автомобила и свързаните с това персонализации на Driving Experience Control. Това е винаги да имате максимално удоволствие от шофирането и възможно най-добрата безопасност при шофиране. В резултат на това техниците са в състояние да настроят динамичното поведение на автомобила много по-прецизно и да синхронизират контрола и системите за подпомагане на водача, като динамичен контрол на стабилността (DSC) или динамичен контрол на сцеплението (DTC), още по-прецизно. И тази усърдна развойна работа предоставя на клиента шаси, фокусирано върху типичното за BMW удоволствие от шофирането.

Полярни студени тестове

Като част от последните зимни тестове, тестов екип на BMW завърши тестовата програма в Северна Швеция. В пейзажа около град Arjeplog предсерийните модели на новото BMW X3 трябваше да демонстрират какво могат да направят отвъд Арктическия кръг. Освен това те, разбира се, трябва да издържат на студ, лед и арктически сняг. Разположен в историческата провинция Лапландия само на 56 километра южно от полярния кръг, Arjeplog предлага идеални условия за това. Обилното количество сняг и температури от минус 20 градуса осигуряват идеален сценарий за тестване.

На тези огромни плоски повърхности от лед елементи като кормилно управление, окачване и характеристики на трансмисията са фино настроени, така че да могат да бъдат щателно тествани и усъвършенствани - в същото време - различните различни технически решения, сравнявайки ги един с друг, един върху друг. В този процес технологията за задвижване на четирите колела xDrive е в състояние да демонстрира предимствата си, не само чрез осигуряване на възможно най-доброто сцепление върху заледени повърхности, но, благодарение на променливото разпределение на задвижващия въртящ момент, също и чрез оптимизиране на пъргавината на автомобила.ниски скорости, всичко това за по-добра активна безопасност.

BMW X3 G01 Spy Winter Test air-describedby=gallery-2-9206
BMW X3 G01 Spy Winter Test air-describedby=gallery-2-9206
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: