BMW M4 Coupe’ с джанти Austin Yellow и Vorsteiner FlowForged V-FF 107

Съдържание:

BMW M4 Coupe’ с джанти Austin Yellow и Vorsteiner FlowForged V-FF 107
BMW M4 Coupe’ с джанти Austin Yellow и Vorsteiner FlowForged V-FF 107
Anonim
BMW M4 Coupe - Vorsteiner V-FF 107 Flow Forged

BMW M4 Coupe’във великолепния цвят на екстериора Austin Yellow и ковани джанти Vorsteiner Vorsteiner V-FF 107 FlowForged. Смес от елегантност и неприятност

BMW M4 Coupe’във великолепния цвят на екстериора Austin Yellow и ковани джанти Vorsteiner Vorsteiner V-FF 107 FlowForged. Смес от елегантност и порочност. За някои заниженото покритие е най-добрият избор за тяхното ново високопроизводително купе. От друга страна, много собственици обичат да бъдат забелязани на колите си, така че са склонни да избират някои доста впечатляващи цветове на екстериора.Така че не е изненада, че много BMW M4 са в цвят Austin Yellow. Грабващото и грабващо окото жълто им привлича много любопитни погледи, сякаш за да създаде впечатляваща аура за BMW M4 и неговия щастлив собственик.

Това конкретно BMW M4 разполага с набор от нововъведени джанти, произведени от Vorsteiner V-FF 107 Flow Forged. Тези леки алуминиеви джанти са едно от последните допълнения към гамата Flow Forged на Vorsteiner, което ще предложи на собствениците на превозни средства, като това M4, възможност за персонализиране. Джантите Vorsteiner Flow Forged използват най-новата технология в джантите от лека сплав. На свой ред, джантите предлагат елементи с високо качество и висока производителност, благодарение на изключителна устойчивост и поради тяхната маса.

За това BMW M4 Austin Yellow джантите се предлагат в размери 20" × 8,5 отпред и 20" × 10,5 отзад.Графитното карбоново покритие украсява продукта, придавайки поразителен контрастен вид на това превозно средство. Колелата са монтирани от European Auto Source.

BMW M4 Coupe - Vorsteiner V-FF 107 Flow Forged Образ
Образ

Популярна тема