BMW Серия 5 Touring: BMW Roma и BMW Milano го представят с голяма фанфара

Съдържание:

BMW Серия 5 Touring: BMW Roma и BMW Milano го представят с голяма фанфара
BMW Серия 5 Touring: BMW Roma и BMW Milano го представят с голяма фанфара
Anonim
BMW Серия 5 Туринг - BMW Рим

BMW Серия 5 Touring: BMW Roma и BMW Milano го представят с голяма фанфара с две забележителни събития за новото Touring на Мюнхен

BMW Серия 5 Touring: BMW Roma и BMW Milano го представят с голяма фанфара с две забележителни събития за новия Touring на Мюнхен.четвъртък, 9 мартпромоционалната обиколка на новото BMW Серия 5 Touring, представено на международното автомобилно изложение в Женева, първата спирка бешетенис клуб Милано Алберто Бонакоса, престижно място и люлка на великия италиански тенис.Докатосъбота 11 мартна военното летище Пратика ди Маре (Помеция - RM), новото BMW Серия 5 беше главният герой на семинар за технологии и иновации, организиран отBMW Рим в сътрудничество с италианските военновъздушни сили.

BMW Milano и новото BMW Серия 5 Touring G31

150 участници успяха да наблюдават мощта на новото BMW Серия 5 Touring, изложено на откритата тераса на клуба заедно с иновативното BMW 530e, plug-in хибридна версия на седана, и бяха забавлявани с емоционална цигулка спектакъл с електронно осветление и лека вечеря в основната зала.

За да отпразнуваме новата година на сътрудничество между BMW Milano и тенис клуб Bonacossa Маурицио Амброзино, главен изпълнителен директор на BMW Milano, и Елена Буфа ди Переро, президент на клуба. В приветствената реч те съвместно изразиха своя ентусиазъм към партньорството, което ги свързва в продължение на пет години и даде среща на спортисти на дългоочакваното Stramilano 2017.

Автомобилите могат да се възхищават в село Stramilano на Piazza Duomo от събота, 11 март и на щанда на BMW Milano в Arena Civica в неделя, 19 март, деня, в който бегачите ще се движат бързо по улиците на града

BMW Roma и новото BMW Серия 5 Touring G31

Технологиите и иновациите са част от ДНК на всеки автомобил BMW и доближават марката до свят, силно ориентиран към технологично обновяване, като този на авиацията. За да запечата това общо внимание, BMW Рим организира семинар в сътрудничество с военновъздушните сили в събота, 11 март на военното летище Пратика ди Маре (Помеция - RM).

BMW Group се превърна в това, което е днес, като постоянно се преоткрива, развивайки се от производител на авиационни двигатели до производител на мотоциклети и след това на автомобили. През цялата си история компанията твърдо е насочила целта си към бъдещето и това е навлязло дълбоко в ДНК на групата, превръщайки се във футуристични технологии, усъвършенствани устройства за подпомагане на шофирането, свързаност и постоянни иновации.

Впечатленията на главните герои

„BMW Group се изправя пред новите предизвикателства, свързани с дигиталните иновации, като предлага своята визия за мобилността на бъдещето, която винаги вижда човека и неговото шофиране в центъра на развитието. Индивидуалната мобилност ще бъде обогатена от автономното шофиране, ще бъде по-споделена и свързана, ще стане по-устойчива благодарение на електрическото задвижване. Нашите автомобили вече носят бъдещето в ежедневието, като например новото поколение на BMW Серия 5, което е истински манифест на все по-футуристични технологии. Поради тази причина ние сме горди да се доближим до света на аеронавтиката, към който споделяме споделени ценности и затова искаме да благодарим на началника на щаба на S.A. Enzo Vecciarelli и всички военновъздушни сили, които ни приеха ".

Салваторе Нани, маркетинг директор на BMW Италия.

Пълен комплект за пресата BMW Roma

Пълен комплект за пресата BMW Milano

BMW Серия 5 Touring - BMW Roma Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение "

Популярна тема