Карим Хабиб е новият дизайнерски мениджър на Infiniti

Съдържание:

Карим Хабиб е новият дизайнерски мениджър на Infiniti
Карим Хабиб е новият дизайнерски мениджър на Infiniti
Anonim
Карим Хабиб

Карим Хабиб е новият дизайнерски мениджър на Infiniti. Хабиб ще замени Алфонсо Албайса, който ще ръководи глобалното инженерство на Nissan

Карим Хабиб е новият дизайнерски мениджър на Infiniti. Хабиб ще замени Алфонсо Албайса, който ще ръководи глобалното инженерство на Nissan. Хабиб ще докладва на Albaisa.

Кой е Карим Хабиб?

Канадски дизайнер, роден в Бейрут в Ливан, младият Карим Антоан Хабиб посещава няколко училища в Иран, Франция и Гърция, преди да се премести в Монреал, Канада през 1982 г.В канадския щат завършва обучението си в Stanislas College (1988), а по-късно учи машинно инженерство в университета Макгил. След дипломирането си той продължава в университета McGill със специалност автомобилен дизайн, като се премества в вече несъществуващия Art CenterCollege of Design Europe в La-Tour-de-Peilz, Швейцария през 1994 г. След като завършва обучението си в Art Center College of Design на Пасадена, Калифорния - бакалавърска степен по транспортен дизайн през 1997 г., веднага след следването си той отива да работи първо за BMW i Designworks CA, а от 1998 г. в Мюнхен.

Новият му щаб ще бъде в техническия център на Nissan в Ацуги, Япония, и дизайнерския екип на Infiniti в Япония, както и клонове в Пекин, Сан Диего и Лондон.

Предишна статия за Хабиб в BMW

Популярна тема