BMW Виетнам изпуска печеливша тройка с BMW M2, BMW M4 и BMW M6 Gran Coupe

Съдържание:

BMW Виетнам изпуска печеливша тройка с BMW M2, BMW M4 и BMW M6 Gran Coupe
BMW Виетнам изпуска печеливша тройка с BMW M2, BMW M4 и BMW M6 Gran Coupe
Anonim
BMW Виетнам - Tris BMW M Shooting от BMW M2, BMW M4 и BMW M6 Gran Coupe

BMW Виетнам създава печеливша тройка с BMW M2, BMW M4 и BMW M6 Gran Coupe. Нищо невероятно, освен че BMW M2 беше внесено само в 2 бройки във Виентам

BMW Виетнам създава печеливша тройка с BMW M2, BMW M4 и BMW M6 Gran Coupe. Нищо невероятно, освен че BMW M2 беше внесено само в 2 бройки във Виентам.

BMW е световна марка и любовта към "бяло-синия" реквизит няма географски граници, така че не е чудно, че можем да намерим група хора, които обичат марката, дори в далечните краища на Земята.Тази конкретна фотосесия е от група собственици на BMW /// M от Виетнам.

Въпреки че красивите пясъчни плажове, вкусната храна и маратонките Nike може да са по-различни от тази красива страна, тези трима собственици ни дават напълно различен поглед върху родината им. Чистата красота на това, което майката природа е създала за нас, и механичните чудеса, създадени от човечеството, смесени добре в тази фотосесия.

Много специална фотосесия

Въпреки че някои от нашите читатели ще бъдат по-малко впечатлени от поредицата „Още една фотосесия на BMW“, тази е малко по-различна. Първо, прекрасният изложен пейзаж е перфектно допълнение към тези красиви превозни средства.

Второ, мястото също е специално - фотосесията се провежда в Trang An, Ninh Binh, Виетнам - който е много известен със своите зрелищни пейзажи - някои стигат дотам, че казват, че това е заливът Halong на континента.Също така, този сайт е същият, който беше използван във филма "Конг: Островът на черепа".

Друг интересен аспект е достъпността на тези коли във Виетнам. Въпреки че икономическата прогноза за този азиатски тигър е силна и няма достатъчно богати хора, които могат да си го позволят, това не означава, че автомобилите BMW M са евтини там. Например BMW M2 е толкова рядко, че в момента в цялата страна могат да бъдат намерени само две бройки. Разбира се, цената от около $140 000 прави разликата. BMW M2 е толкова скъпо, че BMW Виетнам не го внася официално.

BMW Виетнам - Tris BMW M Shooting by BMW M2, BMW M4 и BMW M6 Gran Coupe Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема