BMW: Над 40 нови модела ще бъдат представени през тази ’ година и следващата

Съдържание:

BMW: Над 40 нови модела ще бъдат представени през тази ’ година и следващата
BMW: Над 40 нови модела ще бъдат представени през тази ’ година и следващата
Anonim
BMW Group - Харалд Крюгер

BMW: над 40 нови модела ще бъдат представени тази и следващата година. Пълна офанзива за BMW, която се стреми към устойчива мобилност

BMW: над 40 нови модела ще бъдат представени тази и следващата година. Пълна офанзива за BMW, която се стреми към устойчива мобилност. На пресконференция, проведена на 21 март в Мюнхен, подчертавайки текущите финансови резултати на баварския производител и плановете му за бъдещето, изпълнителният директор на BMW Харалд Крюгер разкри, че 40 нови или обновени модела ще бъдат пуснати на пазара до края на 2018 г.Разбира се, включени са нови марки MINI и Rolls Royce. Най-важните иновации ще бъдат представени от BMW X7 и BMW X2, докато за MINI ще има новия хибрид Countryman, а Rolls Royce ще види дебюта на новия флагман Phantom.

Прочетете думите на Харалд Крюгер за новата офанзива:

През 2017 г. ще започнем най-голямата моделна офанзива в историята на компанията.Повече от 40 нови и актуализирани модела ще бъдат пуснати на пазара тази и следващата година.

Фокусът е върху новото BMW Серия 5: седанът е на пазара от февруари. Plug-in хибридният модел и версията M Performance са налични само от няколко седмици. Touring, както и версия с дълга база, ще пристигнат в Китай през лятото. И, разбира се, ще има новото M5.

Ревизираните модели на BMW Серия 4 привлякоха много внимание на автомобилното изложение в Женева. Всички нови модели от серия 4 LCI са в шоурумите от март: Coupe, Convertible, Gran Coupe и M4 Coupe и M4 Convertible.

В знака на X

Нашите клиенти обичат нашите модели BMW X.

През 2016 г. от всеки три продадени BMW, едно беше модел X. Като част от нашата стратегия, ние разширяваме нашето семейство X. BMW X7 - от 2018 г. - е насочено към нови клиенти в сегмента от по-висок клас- лукс. През същата година ще пуснем BMW X2. Както можете да видите, езикът на дизайна на това превозно средство е доста изненадващ. Новият X3 ще бъде представен до края на годината. Както подсказва тази снимка, нашите инженери отново съчетават оптимална безопасност при шофиране с максимално удоволствие от шофирането.

Наскоро разширихме гамата с новото MINI Countryman. Това е второто MINI, след Clubman, в бързо развиващия се премиум компактен сегмент.

Rolls-Royce

Rolls-Royce е върхът на лукса. През 2016 г. пуснахме Rolls-Royce Dawn. С моделите Black Badge на Ghost и Wraith марката привлича нови групи клиенти.Осмото поколение на легендарния Phantom ще се появи в края на 2017 г. с нова алуминиева архитектура.

BMW Motorrad

Клиентите на BMW Motorrad могат също да се насладят на 14 нови или ревизирани модела тази година. Стратегията за растеж „Fit-4-2“се изплаща. През 2020 г. нашата цел е да продадем повече от 200 000 мотоциклети и скутери. За тази цел BMW Motorrad ще разшири търговската си мрежа в Азия и Съединените щати

Популярна тема