BMW M4 DTM Champion Edition: Марко Витман получава своя примерен подарък

Съдържание:

BMW M4 DTM Champion Edition: Марко Витман получава своя примерен подарък
BMW M4 DTM Champion Edition: Марко Витман получава своя примерен подарък
Anonim
BMW M4 DTM Champion Edition 2016

BMW M4 DTM Champion Edition: Марко Витман получава своя примерен подарък след ангажимента и резултатите, постигнати в предстоящия шампионат на DTM

BMW M4 DTM Champion Edition: Марко Витман получава своя образцов подарък след ангажимента и резултатите, постигнати в предстоящия шампионат на DTM. Пилотът на отбора на BMW DTM Марко Витман (Германия) се появи като гост на специално събитие тази седмица в BMW Welt в Мюнхен (Германия). Заедно с 13 клиенти на BMW той беше един от първите, които получиха новото BMW M4 DTM Champion Edition.

BWM M GmbH създаде BMW M4 DTM Champion Edition, ограничено до 200 автомобила, за да отпразнува победата на Wittmann в DTM на Хокенхаймринг на финала на сезон 2016. Подготовка, способна да достави 368 kW / 500 к.с. (комбинирано потребление: 8,5 l / 100 km; комбиниран CO2: 199 g / km) с въртящ момент на двигателя над 600 Nm.

BMW M4 DTM гарантирано ще се превърне в изключителен колекционерски артикул, съдържащ моторспортна технология, отнасяща се до високо качество на двигателя и шасито, като същевременно се гордее със специален дизайн, който отразява външния вид на състезателните автомобили BMW. Motorsport DTM.

Специален модел за някой специален

Един модел е запазен за шампиона Wittmann, докато останалите 199 автомобила ще отидат при клиенти на BMW по целия свят.

„2016 BMW M4 DTM Champion Edition е фантастична кола.В сравнение с 2014 Champion Edition, този модел 2016 е още по-близо до състезателна кола. Моето Champion Edition е идеално подходящо за пистата, но все пак не бих искал да го карам там, защото е единствено по рода си и има голяма стойност за мен като колекционерски артикул. Много благодаря на BMW M GmbH. Много съм горд, че има две специални издания, носещи моето име. Това означава много за мен."

Казва Витман.

По време на церемонията шампионът на DTM също беше щастлив да отдели време, за да подпише автомобили на други собственици от долната страна на капака.

BMW M4 DTM Champion Edition 2016 "

Популярна тема