BMW Индия: заводът в Ченай празнува 10 години дейност

Съдържание:

BMW Индия: заводът в Ченай празнува 10 години дейност
BMW Индия: заводът в Ченай празнува 10 години дейност
Anonim
BMW Индия - завод на BMW Group в Ченай, Индия. Празнува 10 години производствена дейност в Индия

BMW Индия: заводът в Ченай празнува 10 години дейност, която започна на 29 март 2007 г. Оттогава са произведени 57 000 автомобила BMW

BMW Индия: заводът в Ченай празнува 10 години дейност, която започна на 29 март 2007 г. Оттогава са произведени 57 000 автомобила BMW. До осем модела могат да бъдат произведени локално на две поточни линии в завода на BMW в Ченай в Индия.В момента BMW Серия 1, BMW Серия 3, BMW Серия 3 Gran Turismo, BMW Серия 5, BMW Серия 7, BMW X1, BMW X3 и BMW X5 се произвеждат в завода на BMW Group в Индия.

Думите на главните герои

Mr. Викрам Пауах, президент на BMW Group Индия каза:

„Ден на голяма радост и гордост за всички нас в BMW Group е да отпразнуваме 10-ата годишнина на BMW Group в завода в Ченай. Удоволствието от шофирането на нашите клиенти беше оформено с очарователната гама от продукти, произведени в BMW Group в Ченай, които поставиха основата на историята на успеха на BMW Group в Индия. Прецизността в творенията и тяхното качество идеално допълват напредналата технология, използвана в автомобилите и в многото аспекти на луксозната марка. В идните години заводът в Ченай ще играе решаваща роля за постигането на амбициите на BMW Group в Индия."

Dr. Йохен Сталкамп, главен изпълнителен директор на завода на BMW Group в Ченай, каза:

„Заводът на BMW Group в Ченай е горд да завърши десетилетие на съвършенство в производството в Индия. Поздравявам екипа за производството на автомобили, които използват повече от 50 процента местно съдържание и са в състояние да постигнат високите международни стандарти за качество, които подобават на производствените съоръжения на BMW Group в световен мащаб. Висококвалифицираните служители, усъвършенстваните системи и най-новите технологии гарантират, че нашето качество на производство създава нов стандарт в производството на луксозни автомобили в Индия"

Популярна тема